<blockquote rel="beta"><
Nem. Az USA magának akar jót. Csak mit ad Isten, ez sacc-per-kb azonos az emberiség érdekével.
</blockquote>
@Beta semmi személyes mielőtt félre értenéd , de sacc-per kb azonos az emberiség érdekével ? ?
-Nekem nem azonos az érdekem hogy az egész kommunikációmat lehallgassák ( Internet, Facebook, Mail, Telefon, stb.. )
-Nekem nem érdekem hogy egy ország által demokratikusan megválasztott kormány megdöntsön ( Ukrajna , Magyarország felforgatás, stb... )
-Nekem nem az érdekem hogy a piacok és tözsdét egy kézben öszpontosuljon ( Deviza, Arany, Olaj, Értékpapír )
-Nekem nem az érdekem hogy több országot megszálva és kisemmizve ( Irak, Lybia, Afganisztán, Afrika több országa ) olajat és egyéb dolgokat bányászanak ki <b>maguknak</b>
és reggelig sorolhatnám, ne haragudj de kapcsold ki a Transformers-t ahol Amerika megmenti a világot, nézz ki az ablakon, hogy ki hozza rohadást a világra. Amerikába jártál volna, akkor tisztában lennél azzal hogy nem is élnek sokan olyan jól amerikában , mert látod a filmet , meg látsz valamit a hírekből attól még az nem a valóság. Ezért kéne talán egy kicsi tapasztalat az adott országgal , ha már ennyire istenited.