Off

Mit csinált már megint?
Tulajdonképpen semmi komolyat. Ha valóban érdekel, nekem válaszolt itt:
http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/169312/#Comment_169312
Aztán erre thoth minden kulturális finomkodást és szóvirágot mellőzve kedvesen felszólította az oldal elhagyására. Molni meg válaszolt neki, nyilván ő sem túl finoman, de semmi komolyabb anyázás, vagy hasonló.
Gondolom, a régebbi itteni kifakadásai miatt vaskezű modink ingerküszöbe alacsonyabb már az ő esetében. Aztán lehet, hogy volt még más oka is, de én csak ennyit láttam.
Off/off
Ismered azt a közmondást: Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!"
Az USA Fekete-tengeri hőzöngését Krim annektálása után csillapítani kellett! Az oroszok villantottak valamit. Nem vagyok orosz fan, de mi a ló@rt keres egy USA hadihajó a Fekete tengeren!
Persze, biztosan volt némi demonstráció orosz részről is, ez nem is kérdés. De, hogy pontosan és valójában mi is történt ott, nos, azt csak hajón szolgálók közül néhányan tudnák elmondani.
Az is lehet, hogy a szokásos EW játszma, vagyis az oroszok csináltak pár agresszív manővert, mert azt akarták elérni, hogy befogja őket az amcsi tűzvezető radar, hogy infókat szerezzenek a működéséről, esetleg toltak még némi fehér zajt is és aztán ezt nagyította fel a Pentagon az általam említett érdekekből, pár oroszfan meg kapva kapott rajta, esetleg tényleg valami szofisztikáltabb zavarást is bedobtak, nos, ezt nem lehet tudni.
Viszont ez a "legénység felét idegösszeomlással lecserélték", azért érzed na! Hivatásos katonák, egy hadihajón. Ha esetleg a kissé labilis szakács épp eltávon volt a fedélzeten és az orosz gép manőverei láttán tele lett a gatyesz, sérült neki a pici lelke, azt elhiszem, na de 15-20 (vagy újabban már a komplett legénység fele is?) képzett haditengerész idegösszeomlást kap és le kell szerelni? Akkor az amcsi seregben már a vizsgálatoknál, teszteknél is nagyon nagy a baj, mert eszerint ideggyengéket engednek többszázmillió, vagy akár milliárd dolláros haditechnikát működtetni... Ugye ezt te sem hiszed el?