Kihagytatok egy lepcsot/opciot szkenario-temaban: Afrikat.
Amit szép lassan Kína kolonizál

Kihagytatok egy lepcsot/opciot szkenario-temaban: Afrikat.

Ha ismersz személyesen indiaiakat, akkor tudhatod, hogy azt az országot tényleg majmok lakják.<blockquote rel="Montezuma">... aki Indiát vagy Kínát nézi bazári majomnak.

Nemcsak okosan, de nagyon hatékonyan is. Ha jobban megnézzük, a világ minden pontján ott vannak és működnek a kolóniáik. A nyugati globalizáció technokrata és felülről építkezik, a kínai ellenben "biológiai" és "alulról" hálózza be a világot.@szuvorov: okosan csinaljak.
Csak erre a kiemelt részre reflektálnék.A forgatókönyv:
Nyugat-Európát elárasztják (USA+Oroszo.) migránsokkal, hogy az EU felbomoljon.
Az USA-nak ez azért jó, mert a mohamedánná vált Nyugat-Európa lehetetlenné teszi, hogy az Eurázsiai Unió Lisszabonig terjeszkedjen.
Németországnak (legalábbis Merkelék ezt hiszik), ez azért jó, mert azt gondolják, hogy így megszabadulhatnak az állandó Holokauszt megemlékezésektől (mert "mohamedánék" ezt nem fogják megengedni).
<blockquote rel="haubagoi"><blockquote rel="Montezuma">Nincs stratégiai értelme egy EU elleni orosz katonai agressziónak.
</blockquote>Egyvalamiről elfelejtkezel, nagyon jól el lehet terelni a figyelmet az EU szerencsétlenkedéséről egy orosz invázióval, még ha ennek semmi alapja sincs.Jelenleg az EÁÚ nem aktuális téma. Az oroszoknak eloszor is saját gazdasági dolgaikat kell helyre rakni. Felejtsuk már el ezt az Európa, Baltikum meg a Mars oroszok általi megszállást, támadádát....
Csak erre a kiemelt részre reflektálnék.<blockquote rel="haubagoi">
A forgatókönyv:
Az USA-nak ez azért jó, mert a mohamedánná vált Nyugat-Európa lehetetlenné teszi, hogy az Eurázsiai Unió Lisszabonig terjeszkedjen.
Németországnak (legalábbis Merkelék ezt hiszik), ez azért jó, mert azt gondolják, hogy így megszabadulhatnak az állandó Holokauszt megemlékezésektől (mert "mohamedánék" ezt nem fogják megengedni).
Csak erre a kiemelt részre reflektálnék.<blockquote rel="Lord Gazember"><blockquote rel="haubagoi">
A forgatókönyv:
. Lehet én vagyok hülye, de ebben így nem látom a logikát.Csak erre a kiemelt részre reflektálnék.<blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="Lord Gazember"><blockquote rel="haubagoi">
A forgatókönyv:
. Lehet én vagyok hülye, de ebben így nem látom a logikát.</blockquote>Csak erre a kiemelt részre reflektálnék.<blockquote rel="zsolti"><blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="Lord Gazember"><blockquote rel="haubagoi">
A forgatókönyv:
. Lehet én vagyok hülye, de ebben így nem látom a logikát.</blockquote>A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..