És ezek akarnak Oroszország ellen háborúzni ! Édes faszom !Minden fasza.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ezek akarnak Oroszország ellen háborúzni ! Édes faszom !Minden fasza.....
És a fasza az, hogy a fehér esik neki a másik fehérnek.....
Csak meg ne tudják, hogy az oroszok nagyon fehérek....És ezek akarnak Oroszország ellen háborúzni ! Édes faszom !
na most. az hogy a kedves kommentelő egyenruhafetisiszta, az spec nem érdekel. Rendszeres a bűnözés -így ugye a bünöző is az US fegyveres erőinél, enenk egyik sanyarúbb szegmense, hogy nem egyszer "a latino rokoni kapcsolatuk miatt" náluk a kábítószerterjesztéssel és "elveszett, leltárhiányos éles katonai eszközökkel üzletelés, azon a bázison is volt egy komolyabb letatóztatáshullám pld, ha jól emléxem tavay.Ha esetleg valakinek meg tovabbra sem lenne vilagos, micsoda elmebeteg, primitiv allat, barom, frusztralt tanyasi seggdugo a rendorok tobbsege Amerikaban, akkor javaslom ezt a videot vegignezni:
Halistennek a fekete US Army Lt. egybol fel is jelentette es mara azonnal ki is rugtak ezt a privitim gyokeret a rendorsegtol, akkora volt a cirkusz.
Tévesen fogalmazott: azért küldtek ide , hogy ........ irányítsam/ellenőrizzem.....CNN-igazgató: Propagandát toltunk, hogy eltávolítsuk Trump elnököt | Mandiner
Az volt a célunk, hogy Trumpot a hivatalból eltávolítsuk és azért jöttem a CNN-be, mert ennek részese akartam lenni – mondta Charlie Chester, a CNN technikai igazgatója a Project Veritas újságírójának.mandiner.hu
es miert szaljon ki a kocsibol?Kurva nehéz felfogása volt a niggernek, a rendőr vagy 100x elmondja neki, hogy szálljon ki a kocsiból, erre csak bent erősködik...
Mert körözés alatt állt.es miert szaljon ki a kocsibol?
mert a rendornek rajott hogy basszogasson valakit?
Itt a katonás videóról van szó. Ott nem volt körözés, a csávó meg úgy néz ki azért nem szál ki mert fél hogyha benyúl az övéért akkor a rendőrök lőnek mert nem látják a kezét.Mert körözés alatt állt.
Azért mert ez a rend! Ha nekem századosként, jóval idősebben egy 20 éves friss r.őrmester azt mondja hogy szálljak ki az autóból, akkor köszönök neki egy tisztességesen ahogy meglátom, és kiszállok, csinálom amit mond.es miert szaljon ki a kocsibol?
Túltolta ott mindenki a hülyeséget, szerintem már presztízsből is okos volt a hadnagy is, kicsit benne volt hogy ha lehet megmogyorózza a rohadt nagypofájú fehér rendőrt, meg abba is benne volt hogy szétbaszta az ideg hogy 55x mondja hogy szálljon ki és csak flegmáskodik azok után hogy továbbhajtott, még ki se száll.Itt a katonás videóról van szó. Ott nem volt körözés, a csávó meg úgy néz ki azért nem szál ki mert fél hogyha benyúl az övéért akkor a rendőrök lőnek mert nem látják a kezét.
Hát mert a rendőr azt mondta, kajak közúti ellenőrzéskor ha leparancsol a rendőr akkor megyek tovább mert tudom, hogy nem csináltam semmi rosszat és nincs a kocsival se semmi?es miert szaljon ki a kocsibol?
Túltolta de többször is elmondja hogy fél az övéért nyúlni, kiszállni. Az hogy az elején szeretné tisztázni a dolgot és nem akar kiszállni hiába kap utasítást az gáz, de mintha meg is jegyezné hogy szabálysértésért nem kell őrizetbe venniük.Túltolta ott mindenki a hülyeséget, szerintem már presztízsből is okos volt a hadnagy is, kicsit benne volt hogy ha lehet megmogyorózza a rohadt nagypofájú fehér rendőrt, meg abba is benne volt hogy szétbaszta az ideg hogy 55x mondja hogy szálljon ki és csak flegmáskodik azok után hogy továbbhajtott, még ki se száll.
Elborult az agya ott mindkettőnek, egy hangyafasznyit kevesebb EGO, több kollegalitás jól jött volna...
az amerikaba van, nem magyarorszagon.Hát mert a rendőr azt mondta, kajak közúti ellenőrzéskor ha leparancsol a rendőr akkor megyek tovább mert tudom, hogy nem csináltam semmi rosszat és nincs a kocsival se semmi?
Ha a rendőr azt mondja, hogy szállj ki akkor kiszállok, ha neki így jó akkor legyen, nem hümpögök neki, főleg ha a fegyverét is elővette.
Ez nekem mindennapos látvány teljesen megszoktam.....CyberPunk2077-ben. Az implantokat hiányolom belőlük, de amúgy tök ugyanez....csak ennek jobb a grafikája