Ha te meg akatod ölni az elnökjelöltet, akkor megkockáztatod, hogy csak soft van rajta? De a nagyobb kaliber pont azt a szabadságot adja meg, hogy nem csak fejlövésben gondolkozhatsz, hanem bárhol találod el át fogja ütni bármilyen mellény is van rajta és meg is fog halni, hacsak nem a kezét lövöd el. A nagyob kaliberrel azt éred el, hogy megnő a célfelület így kisebb lesz a találat esélye. A srác ott rontotta el, hogy a kaliber miatt, csak fejlövésben gondolkozhatott, azt meg marha nehéz eltalálni (még akkor is, ha ilyen távon a kaliber és a fegyver is bőven megfelelő egy fej méretű cél leküzdésére), mert mozog és láthattuk is, hogy Trump bemozdult és mellé is ment a lövés.Dudi te a Cseh kettőt nézed bármikor még,most is. Elhiszem,hogy szerelmes vagy a Sako Trg 338.-ba , de erre a távra 308 és az 5,56 is bőven megteszi. A “puha” mellény nem fogja meg a 308-at főleg,ha penetratort használ.
Engedd el a témát szerintem ez sem a tereped.
A .308 még páncéltörő lőszerrel sem garantálja azt, hogy átlövöd a mellényt, ha van hard plate.
Amúgy nem vagyok a TRG-ba szerelmes, de .338-assal csak TRG-vel lőttem. Ha szerzel egy Hanel RS9-et vagy McMillan TAC-338-at, akkor viszont beléd leszek szerelmes.