Kibővített vélemény Andrew Anglintól (gépi fordítás)
"A nyilvánvaló és legközvetlenebb magyarázat, ami mindenkinek eszébe fog jutni, amikor meghallja, hogy a média előáll a "magányos fegyveres, aki megmagyarázhatatlan módon jutott mesterlövészálláshoz" című cikkével, az lesz, hogy ez egy CIA által elkövetett merénylet volt, és a Titkosszolgálat is benne volt.
A média a "magányos fegyveres" kifejezést fogja erőltetni, miközben tudja, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy a CIA volt. Szinte biztos, hogy Tucker Carlson ki fog menni és azt fogja mondani, hogy a CIA volt, ahogyan gyakorlatilag minden más "mainstream alternatív" médiaszemélyiség is. Feltételezem, Joe Rogan is ezt fogja mondani. Alex Jones. Mindannyian ezt fogják mondani. És ez része a média működésének: része annak az irányítási rácsnak, hogy a mainstream média előkészíti a mainstream alternatív média reakcióját.
A következő a helyzet: a CIA nem hibázik.
Mivel ez itt az alaptézisem, szeretném megismételni: a CIA nem hibázik.
Tökéletes mesterlövészállásból, amelyhez szabad hozzáférésük van, biztosan nem hibáznak.
Itt a következő agymenés a legjobb paraszociális barátodtól, Andrew Anglin úrtól: ha a CIA volt az, akkor a fülére céloztak.
Tehát azt fogom állítani, hogy nem magányos fegyveres volt, mert ez egyszerűen lehetetlen. A srác, akit megöltek, valószínűleg mentálisan beteg volt, és valami kém online beszervezte. (Valószínűleg vaktöltényeket adtak neki, és a lövések valószínűleg máshonnan jöttek. Úgy tűnik, ez a játékterv az ilyen eseményeknél.)
Utálom ezt mondani, de szerintem Trumpot beiktatják elnöknek, és egy hatalmas háborút fog indítani
Úgy vélem, hogy ez az esemény nem egy sikertelen merénylet volt. Úgy vélem, hogy ez egy sikeres kísérlet volt egy hamis merénylet megrendezésére, hogy Trumpot a Caesar-típusú istenkirályi státuszba emeljék.
De a nagy tézis itt az, hogy minden alkalommal, amikor végigmegyek ezen a dolgon, azt találom, hogy Bibi Netanjahu azt akarja, hogy Donald Trump nyerje meg a választást, mert sokkal jobb munkát végezne egy közel-keleti háború megszervezésében, mint Biden cirkuszi torzszülöttekből álló árnyékkormánya. Klain a busz alá dobta Bident ezzel a nevetséges vitával, valaki bejelentette a médiának, hogy le fogja váltani Bident, és most semmi sem történik, és néhányan közülük visszalépnek; nem kapnak egyértelmű utasításokat.
Ha hinni lehet a felméréseknek, Trump népszerűbb Izraelben, mint Bibi.
Bibi ki van akadva Biden miatt. Ki van akadva a tüntetések miatt. Ki van akadva a tűzszüneti átverések miatt és minden más miatt. Trump elmondja, hogy mit gondol Gázáról, ami egyenesen népirtás: azt mondja, hogy "végezzünk velük".
Ezt fogja mondani a Hezbollahról, ezt fogja mondani Iránról.
Minden készen áll.
Trump egy személyi kultusz. Ő egy óriási hatalommal rendelkező személyiség.
Az öklével, miután fejbe lőtték, örök népi hőssé és istenkirállyá tette magát.
Az emberek, akiket a kabinetjébe akar, mind neokonzervatív elmebeteg Izrael-barátok. Ezen az ultraoptikás füles rendezvénye semmit sem változtat. A vita során azt mondta, hogy nem fog belemenni Putyin tárgyalási feltételeibe. Tehát még csak azt sem mondja, hogy véget vet a háborúnak. Támogatta azt a legutóbbi 60 milliárd dolláros segélycsomagot, és Lindsey Graham - aki a "háborút akar minden heteroszexuális országgal örökké" fickó, aki történetesen Trump legnagyobb támogatója is - azt mondta, hogy az ukrajnai segélytörvényt nem lehetett volna Donald Trump nélkül elfogadni.
Trump 100 millió dollárt fogadott el a zsidó kaszinómilliárdos Sheldon Adelson özvegyétől, és a nagyon elterjedt pletyka szerint beleegyezett, hogy egész Palesztinát - azaz Gázát és Ciszjordániát - izraeli területté nyilvánítsa. Bármi is volt a tárgyaláson, nem azért adott neki 100 millió dollárt, mert hiányzik neki a sármos mosolya.
Tudom, hogy ez még mindig nehéz az embereknek. Nekem is nehéz. Teljesen tönkretettem az életemet ezért az emberért.
De a helyzet az: ő az izraeli jelölt. Meg fogja nyerni a választást. Szerintem Amerika háborúba megy Iránnal, és a zsidó háborúk iránti népi lelkesedés erősebb lesz, mint 9/11 után volt - legalábbis a fehérek körében.
A legrosszabb az egészben az, hogy ez engem személyesen hogyan érint: Olyan helyzetbe kerülök, hogy a baloldaliak és a barna emberek pártjára állok a Nagy Fehér Remény ellen.
Nem támogatom a zsidókért folytatott háborúkat. Nem fogok ilyet tenni. Alapvetően mindenki más támogatni fogja. Ezután a lövöldözés után, ami szimbolikus csúcspontja mindannak, amit vele szemben tettek, visszamenőleg a piszkos dossziéig, az egész háború ellene, amit mindig is minden normális amerikai úgy érzett, mintha minden normális amerikai ellen indított háború lenne, Trump meg fogja tartani a támogatóinak 95%-át, még akkor is, ha háborút hirdet Iránban (valószínűleg először Jemenben lesz, aztán lesz egy csomó tengeri konfliktus, aztán lesznek titkos műveletek Iránban, és aztán bejelenti a bakancsokat Iránban - de ezek csak részletek).
Általában nem szoktam jósolni, mert nem vagyok varázsló. De már milliószor átgondoltam ezt a dolgot a fejemben, és minden, amit itt elmondtam, nyilvánvalónak tűnik számomra.
De van jó hír is
A jó hír az, hogy az USA el fogja veszíteni a háborúkat, és Kína lesz a domináns világhatalom. Ha a dollárnak leesik a talaja, a csata eldől.
Ebben a forgatókönyvben megengedik nekünk, hogy újjáépítsük az országunkat. Egy teljesen új világ lesz..
Egyszerűen szörnyű tragédia, hogy Donald Trump az, aki ezt teszi velünk. Ezt az emberek nagyon nehezen fogják kiheverni, és a legtöbb ember nem fog ebből felépülni.
Kemény menetnek nézünk elébe.
De amikor a birodalom összeomlik, lesz jövő a fehér gyerekek számára.
Lesz remény."