igen, de volt öt lövése (1 talált) 4 mellé valaki profin idáig se jut.
5 perc:
https://x.com/i/status/1812783448450314372
szerkesztve összevágva, párhuzamosan.
Nagyon jó videó!
Ráadásul a lövész gyerek még annál is jobban látható, mint gondoltam. Elképesztő.
Nem akarom elhinni, hogy itt a helyi rendvédelmi erők nem asszisztáltak ehhez az egészhez.
Itt nem arról van szó, hogy valaki egy lakás ablakából egyszer csak kilő.
Itt egy csávó a hátán egy majd 1 méteres karabéllyal felszambázik a tetőre, az egész tömeg előtt fészkelődik szépen, majd halál nyugodtan hagyják lőni. Ez annyira "ZS" kategóriás, hogy el sem hiszem.
És nagy szerencséjük, hogy egy AR-15-el lőtt, nem egy Dragunovval például. Az se drágább, de sokkal alkalmasabb fegyver, és az USA-ban is tele van vele a padlás. (Ahogyan más DMR fegyverekkel is.)
Ha valóban egy AR-15-ös lövedéke súrolta a fülét, akkor annak ilyen lökéshulláma van? Ennyivel megúszható? Dobhártya pl.?
Van hangja de kicsi tárgyról beszélünk. Tud halláskárosodást okozni, de Trump életkorából fakadóan amúgy is kb. fél süket lehet.
Szóval tök mindegy neki.
Szerintem az ritka az amcsi politikai rendezvènyeken
Én láttam már párszor. Komolyabb rendezvényeken szerintem kb. 20 éve divat.
Ahogyan Joker írta, Bidé papát úgy elpáncélozták ami már röhelyes volt
De kisebb kaliberű fegyverek ellen azért szoktak oda tenni egy vékonyabbat.
(Fejet+végtagokat védi, a testen lévő mellénnyel együtt meg akár komolyabb kalibert is meg lehet így állítani)
( innentől gondolom majd lesz már)
Igen, kellene, hogy legyen. Gondold el, hogyha használják, lehet a civil és élne aki a háttérben volt és fejbe lőtték....