Te vagy itteni twitter meg facebook? Van valami, és csak mert demokrata vagy, rábiggyeszted, hogy fake, mint a twitter és a facebook, majd jössz a liberális fölényeddel, hogy kint élsz 20+ éve, és csak mert nyakig benne vagy a dncben, mindent tudsz? Baszki, ismerheted a rendszert, de a xix. század óta nem volt ilyen mértékű csalás, pedig azért a déli államokban 1865 után történtek érdekessékeg. Én 45 éve élek itt, egy kibaszott pártnak se voltam soha a tagja, nemhogy kimenjek, és ott azonnal pártpolitizálni kezdjek, pláne a helyi ballib pártban, de sose értettem meg, hogy önsorsrontásból miért szavaz bárki is itthon a jelenlegi hazai ellenzék bármelyik tagjára, ill. Amerikában a mára totálisan genderlobbista, abortuszpárti, kommunista demokrata pártra vagy tolja annak szekerét, kivétel, ha innen az átkosból ment ki, és a családjának köze volt a kommunistákhoz. Aki kint a kommunistákhoz lép be, az vagy nem normális, vagy a családja a pártállamban csókos volt, és kikülde őt tovább folytatni amit itthon 47 évig az ősök tették ...