Ez így van. Már a téma elején leírtam.A mai Örményország területének meg 20%a volt örmény. Éppen erről megy a vita @Reus meus Deus meus-szal
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez így van. Már a téma elején leírtam.A mai Örményország területének meg 20%a volt örmény. Éppen erről megy a vita @Reus meus Deus meus-szal
Tehát ha Azerbajdzsán a saját integráns részére küldi a csapatait, akkor az agresszió?Aki felrúgta az aktuális, több éves status quót!
Tehát ha Azerbajdzsán a saját integráns részére küldi a csapatait, akkor az agresszió?
Én a 19.századról beszéltem, erre te beszóltál, és elkezdtél deportálásról meg népírtásról hablatyolni. Nehogy már a magyarokhoz hasonlítsd az örményeket, nekünk ezer éve folyamatos államiságunk van, az örményeknek meg nincsen. Ezzel a jogalappal amire hivatkozol, mi a Csendes-Óceánig visszakövetelhetnénk a sztyeppesávot. Az meg a másik dolog, hogy az oláhok 1760-ra kerültek többségbe Erdélyben, és 1920 körül éppen hogy a felét tették ki Erdély népességének. Nekünk is hasonlóan kellett volna elintéznünk a román kérdést, mint ahogy a törökök lerendezték az örmény kérdést.
A népirtásokat meg az etnikai tisztogatásokat éppen hogy az azeri tatárok ellen követték el a 19.században.
.
.
Nem sok mindent. A sziriai török akciózás nemrég, és most ez is bebizonyitja, hogy a török légierő problémájára az oroszoknak nincs működő katonai válaszuk. Saját drónjaik nincsenek válaszcsapásra, a török drónokat igazán lelőni nem tudják semmivel, azok azt csinálnak, amit akarnak, és a földi célokat nagy hatékonysággal és pontossággal megeszik.
.
Valószinűleg az F-16-ok jelentette problémára sincs működő megoldásuk, hanem inkább igyekeznek elkerülni a konfliktust velük. A Pancir már leszerepelt, nem tudom, az eddig háttérben maradó Sz-400 (pláne hogy el is adták nagy bölcsen a törököknek kipróbálásra) vagy a Szu-35/R-77-1 élesben mire menne F16 ellen, de félek, nem sokra.
Miért lenne jó az oroszoknak egy erős Törökország? A kaukázusi irányból az fenyegetést fog jelenteni nekik.Szerintem meg az oroszok nem is akarnak kozbrebeavatkozni. Szerintem ez mar egy eldontott dolog putyin es erdogan kozott... Az orosznak igazabol jo egy eros torokorszag plane akkor ha ennek erosodesnek hatasara kilep/kirakjak a natobol...
Oroszorszaghoz erosen kozelitett a nato. Erre oroszorszag nem uj helyen hozott letre utkozozonat vagy uj csatlosallamokba babkormanyokat. Hanem kivesz eggyet a lancbol. A torok ambicioiknak hala tokeletesek voltak erre a szerepre az erdekek osszeertek... /es ez egy igen komoly lamcszem./
Légyszíves mond már meg köze van az azerieknek a törökök örményellenes tevékenységéhez? Szumgaitban 32-en haltak meg, Khojalyban meg több mint 600-an. Ez hússzoros szorzó, még az izraeliták is csak 10-szeressel "dolgoznak"
A háború azon szakaszában gyakorlatilag szabadcsapatok háborúztak egymás ellen.
Az a nagy helyzet te elfogult vagy az örmények irányában. Én meg próbálok pártatlan maradni. Pedig az azeriek turáni testvéreink.
Vagy egy eros szovetsegest amivel a nato 2 legerosebb haderejet veszi el... Tehat nem egy torokorszagot nyer ezzel az orosz hanem 2 ot -1 et a natobol es +1 szovetsegetMiért lenne jó az oroszoknak egy erős Törökország? A kaukázusi irányból az fenyegetést fog jelenteni nekik.
Vagy egy eros szovetsegest amivel a nato 2 legerosebb haderejet veszi el... Tehat nem egy torokorszagot nyer ezzel az orosz hanem 2 ot -1 et a natobol es +1 szovetseget
Nem is kell csatába menniük, elég poltiikai szövetségesnek lenniük, blokkolni az amerikai nyomulást a közel kereten, venni az orosz gázt, orosz fegyvereket.Szerintem a törökök soha nem fognak az oroszokért csatába menni! És fordítva sem!
Egy feldarabolt Törökországot egyáltalán nem bánna a Medve, szerintem...
(és az EU sem, Izrael sem, kurdok örülnének, Egyesült Államoknak meg mindegy, ha a terület NATO-n belül marad)
.
.
Nem sok mindent. A sziriai török akciózás nemrég, és most ez is bebizonyitja, hogy a török légierő problémájára az oroszoknak nincs működő katonai válaszuk. Saját drónjaik nincsenek válaszcsapásra, a török drónokat igazán lelőni nem tudják semmivel, azok azt csinálnak, amit akarnak, és a földi célokat nagy hatékonysággal és pontossággal megeszik.
.
Valószinűleg az F-16-ok jelentette problémára sincs működő megoldásuk, hanem inkább igyekeznek elkerülni a konfliktust velük. A Pancir már leszerepelt, nem tudom, az eddig háttérben maradó Sz-400 (pláne hogy el is adták nagy bölcsen a törököknek kipróbálásra) vagy a Szu-35/R-77-1 élesben mire menne F16 ellen, de félek, nem sokra.
bazz bevitte az ajtón konkrétan.Azeri IAI Harop kamikaze drón örmény katonák közé csapódik be.
Szerintem a törökök soha nem fognak az oroszokért csatába menni! És fordítva sem!
Egy feldarabolt Törökországot egyáltalán nem bánna a Medve, szerintem...
(és az EU sem, Izrael sem, kurdok örülnének, Egyesült Államoknak meg mindegy, ha a terület NATO-n belül marad)
1. Te kissé elfogult vagy (legalábbis annak látszol erőst) az azeriek irányában.Az a nagy helyzet te elfogult vagy az örmények irányában. Én meg próbálok pártatlan maradni. Pedig az azeriek turáni testvéreink.
Azeri IAI Harop kamikaze drón örmény katonák közé csapódik be.