Nekem a Brazíl.nők jönnek beha ott laknák sok nőm lenne és fogynak vagy 40 kilót filleres tetkom lenne és atlétaba járnék
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem a Brazíl.nők jönnek beha ott laknák sok nőm lenne és fogynak vagy 40 kilót filleres tetkom lenne és atlétaba járnék
Ha telóról írok nézd el nekem se ékezet semmi
Van itt is elég "brazil". Egyik barátomnak van egy 120 kilós cigány nője, és szolibértletet adott neki a szülinapjára, hogy néger legyen.Nekem a Brazíl.nők jönnek beha ott laknák sok nőm lenne és fogynak vagy 40 kilót filleres tetkom lenne és atlétaba járnék
Össze ne keverd már az ujgurokat a kínaiakkal!Azért nagy duzzogva elfogadnám az alábbiakat (az egyik ujgur):
na végre egy szimpatikus úriemberNekem a Brazíl.nők jönnek beha ott laknák sok nőm lenne és fogynak vagy 40 kilót filleres tetkom lenne és atlétaba járnék
Valami ilyesmire gondolsz?Nekem a Brazíl.nők jönnek beha ott laknák sok nőm lenne és fogynak vagy 40 kilót filleres tetkom lenne és atlétaba járnék
Hát nem túl jók a szakértésben ezek a megfigyelők ! LOLAvjól tájékozott kínai megfigyelők már több mint egy évtizede aggódnak a kínai ingatlanpiac egyensúlyhiánya miatt
A kínai államon múlik, hogy csak egy viszonylag kis pukk lesz vagy egy akkora, hogy abba belereng a világgazdaság....szóval pukkan az ingatlan buborék...noice
Egy kínai szakértő nyiltan erről nem nagyon beszélhet, mivel ha túlságosan éles hangot üt meg, akkor az illetékes "elvtársak" elbeszélgetnek vele...Hát nem túl jók a szakértésben ezek a megfigyelők ! LOL
De 10 év bazzeg ? Az minden csak nem szakértés !Egy kínai szakértő nyiltan erről nem nagyon beszélhet, mivel ha túlságosan éles hangot üt meg, akkor az illetékes "elvtársak" elbeszélgetnek vele...
Azért a tíz évből legalább 6 de inkább 7 évben az állam azt mondta hogy fújják csak "teli tüdőből" azt a lufit.A kinai állam pedig ott áll a háttérben és szorgalmasan "írja a csekkeket".De 10 év bazzeg ? Az minden csak nem szakértés !
Hol is láttam már ilyet, hmmmm ?Azért a tíz évből legalább 6 de inkább 7 évben az állam azt mondta hogy fújják csak "teli tüdőből" azt a lufit.A kinai állam pedig ott áll a háttérben és szorgalmasan "írja a csekkeket".
allitolag szetzuzak a nagy epitoipari cegeket kisebb reszekbe es allamositjak.A kínai államon múlik, hogy csak egy viszonylag kis pukk lesz vagy egy akkora, hogy abba belereng a világgazdaság....
Én sem gondolom ez egyáltalán nem állna Kína érdekében......allitolag szetzuzak a nagy epitoipari cegeket kisebb reszekbe es allamositjak.
nem hiszem hogy lesz hatalmas pukki.