Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a háború sosem fog véget érni: 1947 óta tart - minek siessenek vele...A háborúval.
Nekem van rá megoldásom.Ez a háború sosem fog véget érni: 1947 óta tart - minek siessenek vele...
Én semmilyen toleranciával nem vagyok az iszlám fundamsntalizmus vagy úgy általában a terrorizmussal és annak támogatóli felé.mégpedig?
szóval az a megoldásod hogy ez elmondod nekik. Oké...Én semmilyen toleranciával nem vagyok az iszlám fundamsntalizmus vagy úgy általában a terrorizmussal és annak támogatóli felé.
Én? Mi közöm nekem ahhoz, hogy ölik egymást? No meg amúgy se érdekelné őket, ha el is momdanám.szóval az a megoldásod hogy ez elmondod nekik. Oké...
Azt hittem van rá megoldásod - legalábbis ezt mondtad. Ha ezt a konfliktust tényleg megoldod, akkor 10 éven át te kapod a békéért járó Nobel-díjat...Én? Mi közöm nekem ahhoz, hogy ölik egymást? No meg amúgy se érdekelné őket, ha el is momdanám.
Mindenkinek van megoldása rá (aki foglalkozik vele) nem csak nekem és az sem feltétlen biztos, hogy amúgy az egy megvalósítható megoldás.Azt hittem van rá megoldásod - legalábbis ezt mondtad. Ha ezt a konfliktust tényleg megoldod, akkor 10 éven át te kapod a békéért járó Nobel-díjat...
Szerintem ez egy teljesen lehetetlen megoldhatatlan konfliktus és még évtizedek múlva is tartani fog kisebb-nagyobb szünetekkel.
A nem megvalósítható az nincs is!sem feltétlen biztos, hogy amúgy az egy megvalósítható megoldás.
Csak a kíváncsiság kedvéért, ugyan mutasd már meg az egész, vágatlan interjút is.Golani Vach, az IDF ezredese elmondta, hogy október 7-én izraeli tankok lőttek olyan házakra, ahol zsidó telepesek éltek.
15 embert öltek meg, közülük 8 gyereket, és ezt „Hamász atrocitásnak” minősítették.
VK | VK
vk.com
Mi a lócerkát nem értesz? Elmondja,hogy mi történt.Csak a kíváncsiság kedvéért, ugyan mutasd már meg az egész, vágatlan interjút is.
Nem. Ezt így nem mondja el, amit a szájába adtak.Mi a lócerkát nem értesz? Elmondja,hogy mi történt.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Golan Vach izraeli ezredes elismerte, hogy október 7-én az IDF tankjai megtámadtak egy házat, amelyben izraeliek tartózkodtak, és megöltek közülük 15-öt, köztük 8 csecsemőt. „A tankjaink támadtak. Ebben a házban 15 megégett ember holttestét találták meg, köztük 8 csecsemőt. Blokkolták őket...t.me