Simplicius:Én arra gondolok hogy igen, ez lehet a valós opció HA nem fake felvétel, hogy kicsit mellé céloz, és utolsó pillanatban húz rá a célra, hogy a hard kill fegyverek dolgát nehezítse, rövidebb legyen az idő ablak.
Semmit sem zárok ki, meg annak az ellenkezőjét sem, ez az alapfelállás nálam, pont 50%-ot adok rá hogy fake.
A többi miért nem ezt csinálja? Mert mindenki keresi az utat, és tesztel, azért. Nekem az oroszoknál használt CM - ről videó ami szintén becsapódás előtt pár seccel rágyorsít ÉS szórta az infracsalit mint a disznó, olyannak tűnt amit elötte máshol nem láttam. Ilyen ez.
Amúgy még mindig kíváncsi vagyok rá, hogy mennyi az az "ilyen alacsonyan", meg volt e ezt megelőzően, ha igen mennyi további kitérő manőver?
Az biztos, hogy nem lőtte le sem AEGIS, sem dávid parittya/Arrow3 ha valós felvétel, s hát nem a sivatagot verte telibe...
"But in reality, all it shows is the stage separation of the Arrow missiles as they climb toward the exoatmospheric zone. It does not show any actual successful interceptions, nor is there any evidence of a single ballistic missile being shot down."