Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a valami ami becsapódott az egy rakéta vót? Találgathatok hogy kinek a rakétája lehetett? IZRAEL
BREAKING: Izrael bombázta Bejrútot
https://www.richardsilverstein.com/2020/08/04/breaking-israel-bombed-beirut/
Szerdán Hassan Kraytem, Bejrút kikötõjének fõigazgatója azt mondta az OTV helyi televíziós csatornának: "Az anyagot a bírósági végzésnek megfelelően Bejrút kikötõjében a 12. számú raktárban tároltuk. Tudtuk, hogy veszélyes anyag, de azt nem,hogy ilyen mértékben. "
Kraytem is mondta, hogy a robbanóanyag eltávolításának kérdését az állambiztonság és a vámhatóság vetette fel, de a kérdést "nem oldották meg".
"A vám és az állambiztonság hat évvel ezelőtt levelet küldött [a hatóságoknak], amelyben felszólította őket a robbanóanyagok eltávolítására. Azóta vártuk ennek a kérdésnek a megoldását, de hiába." - mondta Kraytem.
A karbantartást a raktár ajtaján néhány órával kedden a robbanás előtt elvégezték. "Az állambiztonság felkért minket, hogy rögzítsük a raktár ajtaját, ezt délben megcsináltuk. De,hogy mi történt délután,arról fogalmam sincs," mondta.
BREAKING: Izrael bombázta Bejrútot
https://www.richardsilverstein.com/2020/08/04/breaking-israel-bombed-beirut/
Ott rohadt az a majdnem 3000 tonna ammonium nitrát abban a raktárban majd 6 éve. Tutko az izraeli titkosszolgálat tudott róla.Szerintem marhaság.
Bombaraktár a kikötő mellett és most bombáznak vagy robbantanak?
Ott rohad hat éve az a 2750 tonna amoniumnitrát és pont az izraeli titkosszolgálatok ne tudnának róla.
Nekem nagyon világfigyelő. blogspot.com mindentegyben. org féle összeesküvés oldalnak tűnik
Szerintem nem is akarják rájuk bizonyítani. Ki akarna önszántából háborúba keveredni egy atomhatalommal?Ott rohadt az a majdnem 3000 tonna ammonium nitrát abban a raktárban majd 6 éve. Tutko az izraeli titkosszolgálat tudott róla.
Nagyon háborús szitu van az izraeli libanoni határon, hát megelőző csapást mértek szokásuk szerint és olyan furmányos módon csinálták, hogy rájuk sem lehet bizonyítani.
(Természetesen mindaz, amit leírtam csupán feltételezés!)