Csak nem Aero Vodochody?Kizárt! Ebből katonai puccs lesz azonnal akkor! Igaz @Szittya ?
Kinek van HVG előfizetése?!? Pont a lényeg már nem olvasható...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak nem Aero Vodochody?Kizárt! Ebből katonai puccs lesz azonnal akkor! Igaz @Szittya ?
Csak arra a kijelentésedre reflektáltam hogy "a katonák csak katonát fogadnak el miniszternek" - noha Keleti óta senki nem volt hivatásos katona a honvédelmi miniszterek között...(Benkő előtt)Puccs nem és ne játsz a munkámmal és a szabadságommal ha megkérhetlek.
mindenki orbánhoz van bekötve de nem azért mert orbán a diktátor. hanem azért mert ő a miniszterelnök ( A miniszterek elnöke benne is van a nevébe a tisztségnek vagy kormányfő a kormány fője (fönöke).)Csak arra a kijelentésedre reflektáltam hogy "a katonák csak katonát fogadnak el miniszternek" - noha Keleti óta senki nem volt hivatásos katona a honvédelmi miniszterek között...(Benkő előtt)
Én továbbra is úgy gondolom hogy a miniszer itt csak reprezentatív személy: a honvédelem kiemelt terület és Orbánhoz van bekötve direktben MG is. Nem leváltható nélküle.
Szóval a miniszter személye itt nem annyira fontos mint pl. a pénzügynél.
Nálunk kettős kormányzás van: vannak a miniszterek és többszáz államtitkár, kormánybiztos, akik inkább a miniszterelnökséghez (Orbánhoz) vannak bekötve, mint a saját miniszterükhöz...
Engem az érdekelne, h az alelnök hogy maradt ott ezek után.Ha ez igaz, az nagyon durva. Ez nem a kurvázunk szint, meg az összegyurcsányoztuk magunk, sokkal súlyosabb a szememben.
Nem tudom volt-e már róla szó, de körvonalaznád kérlek, hogy mi a munkád!.
Puccs nem és ne játsz a munkámmal és a szabadságommal ha megkérhetlek.
de Fejvesztések és teljes strukturális átszervezés egészen biztos. (fentről lefele mindenki lecseréli a saját embereire aparancsnokokat ... nem alkalmas erre az idő)
ahogy az elindult irány is vátást fog szenvedni... mert tulbuzgóságba mindenki a saját gondolatait akaratát véleményét fogja érvényesíteni az új pk k közül (sokan csak azért is... szakmai véleméyeket mellőzve.)
ha jobban tetszik átmenetileg egész biztosan megrendül a sereg.... (kiör az általánosnál nagyobb káosz régi parancsok új parancsok ütik egymást visszavonás nincs stb...miért nincs végrehajtva kiadta.. de akinek kiadta már nincs a helyén stb...)
én arra utaltam, hogy nálunk nem az a szolgálati út (vagyis sokszor nem az), hogy a miniszteren keresztül adják ki az ukázt, hanem Gulyáson keresztül direktben az államtitkárt veszik elő és utasítják...mindenki orbánhoz van bekötve de nem azért mert orbán a diktátor. hanem azért mert ő a miniszterelnök ( A miniszterek elnöke benne is van a nevébe a tisztségnek vagy kormányfő a kormány fője (fönöke).)
A hvg360 információi szerint kormányzati szinten Benkő lehetséges utódjaként felmerült Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf üzletember és volt nagykövet neve is.Kizárt! Ebből katonai puccs lesz azonnal akkor! Igaz @Szittya ?
Az AERO-s üzlet miatt az nem nézne ki jól, bár attól még lehet...A hvg360 információi szerint kormányzati szinten Benkő lehetséges utódjaként felmerült Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf üzletember és volt nagykövet neve is.
Beosztásom szerint egy megyi törzs gépjármű vezetője vagyok (még nincs meg az éretségím így szakaszvezetői beosztásnál magasabb beosztást nem töltehetek be.) Az hogy mi a munkám arról nem fogok írni. de pár projektről amin épp dolgoztam már beszámoltam aktuális időbe vagy utólag a forumon.Nem tudom volt-e már róla szó, de körvonalaznád kérlek, hogy mi a munkád!
Hát elég fura lenne.Az AERO-s üzlet miatt az nem nézne ki jól, bár attól még lehet...
Jó névsor. Holnap indul a buli!!!Iparági egyeztetés volt Orbánnál az EU tervezett orosz olajembargójáról
Magyarország energiabiztonságáról tárgyaltak.444.hu
Köszönöm a választ. Soha nem olvastam többet, csak hogy tartalékosként szolgálsz.Beosztásom szerint egy megyi törzs gépjármű vezetője vagyok (még nincs meg az éretségím így szakaszvezetői beosztásnál magasabb beosztást nem töltehetek be.) Az hogy mi a munkám arról nem fogok írni. de pár projektről amin épp dolgoztam már beszámoltam aktuális időbe vagy utólag a forumon.
Szia,
Szerintem cel lenne, hogy az EU minden teren erosebb legyen, mint most. Ennek az egyik szelete, hogy legyen valos katonai ereje, mert a kozos kulpolitikat ezzel lehet megalapozni.
Ennek egy lehetseges (eleg nagyravagyo) megoldasa, hogy letrehozni kozos EU katonai parancsnoksagot, ami ala bekerulnek EU finanszirozasu nemzeti egysegek (kisebb orszagokban foleg zaszloaljak, nagyobb orszagokban nyilvan nagyobbak is). Marmint a nagyravagyo resz meg csak most kovetkezik: a franciak meg EU penzbol felallitanak 1-2 uj vadaszbombazo szazadot, atomfegyverekkel felszerelve, EU parancsnoksag alatt.
Ez szerintem erdemi elorelepes lenne a csak NATO tagsaghoz kepest, ahol nem kerulnek ki USA fennhatosag alol az atomfegyverek.
Sosem írtam hogy Ukrajna NATO tag lenne, ez sosem volt valós opció, akármit is mond a ruszki propaganda.
Pont azt írtam én is, hogy semelyik helyi kormány nem lenne képes önállóan parancsot adni a területén állomásozó EU alakulatnak.
Szóval a miniszter személye itt nem annyira fontos mint pl. a pénzügynél.
Pont amiatt lenne értelmetlen.Az AERO-s üzlet miatt az nem nézne ki jól, bár attól még lehet...
Túl nagy ár.Szijjártó: Magyarország Ukrajna mellett áll, 37 millió eurós segítséget küldünk
Szijjártó: Magyarország Ukrajna mellett áll, 37 millió eurós segítséget küldünk
Magyarország 37 millió euró értékben kínál segítséget Ukrajnának - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Varsóban.www.portfolio.hu
Ez az olajszanciók alóli mentesítés ára.
A külügyminiszter kifejtette: a Magyarország által felajánlott segítség öt elemből áll. Először is Magyarország készen áll, hogy egy iskola és kórház újraépítésében részt vegyen Kijev térségében, de ha Ukrajna más helyszínt szeretne, akkor ehhez alkalmazkodni fogunk - mondta.
Közölte: mivel egyre több belső menekült van Ukrajnában, aki a háború elől Ukrajna nyugati részébe érkezik, Magyarország számukra mobil otthonokat biztosít, ezeknek a szállítását bármikor el tudjuk kezdeni. Harmadik elemként Magyarország ezer ösztöndíjas helyet ad Ukrajnából érkező diákoknak, hogy folytathassák egyetemi tanulmányaikat - mondta.
Úgy folytatta, Magyarország sebesült ukrán katonáknak biztosít ellátást magyar kórházakban, számbeli korlátozás nélkül. Végül pedig lehetővé teszi 130 ezer gyermek ellátását speciális kórházakban - tette hozzá.
Szijjártó Péter jelezte, az öt elem együttes értéke 37 millió eurót tesz ki.
Az összeférhetetlenség mióta probléma ebben az országban?Pont amiatt lenne értelmetlen.
Összeférhetetlenség lenne. Egy frissen megszerzett céget kellene lepasszolnia.
Ez az. A kettőt párhuzamosan nem vihetné.Az összeférhetetlenség mióta probléma ebben az országban?