Felmerül a kèrdés, hogy mennyire magyarok ezek.
Valszeg a kárpátaljaiak (és a határon belüliek/túliak) között is vannak orosz/európa pártiak egyaránt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felmerül a kèrdés, hogy mennyire magyarok ezek.
Ha van -biztonságban- családjuk, esetleg éppen nincs...és megjártad a front-hadifogság tengelyt...és mégis visszamész, akkor nem hazafi vagy, csak egy hülye. "A hazáért meghalni könnyű, de élni érte..." W.A.De az teljesen elképzelhetetlen, hogy önként szolgálják a hazájukat, mint egy hazafi?
Nem tudom, hogy miért méltatlankodsz!?Visszavonok minden kérdést: R E Z S I C S Ö K K E N T É S !!!
... napi 5-6 óra Netfix/sorozat/stb... 22 fokban!
Nem-tom' mi a faxot akarok én Mo-nak!
Nem baj, minjár' itt van 2024, jár az a 3/4-ed!
"Megtolom" Őket, mer' sikeres békák/struccok lettünk!!!
"Ami jár, az jár!"
Tegyétek ezt Ti is! Nem kell jobb ennél!
Legyünk kemények! Nem szakadhat meg ez a folyamat!!!
.
Ez azért érdekes komment.Ha van -biztonságban- családjuk, esetleg éppen nincs...és megjártad a front-hadifogság tengelyt...és mégis visszamész, akkor nem hazafi vagy, csak egy hülye. "A hazáért meghalni könnyű, de élni érte..." W.A.
Eltörlik a CSOK-ot (legalábbis nagyon keveseknek lesz elérhető) - ez jól mutatja mekkora lehet a baj költségvetéssel...Felmérések, tanulmányok, piackutatás, jövőben gondolkodás, a békepárti fegyverzetmentesség jegyében, zajlik a haderőfejlesztés gyorsítása.
Szerintem ez téves ok-okozati következtetés. A CSOK-ot azért kell eltörölni, mert értelmetlenné vált, úgy felmentek a lakásárak - részben miatta is. Az járt jól, aki a CSOK megjelenésekor még alacsony áron jutott lakáshoz. Ha a CSOK-ot nem eltörölnék, hanem megemelnék a juttatást, az még nagyobb ingatlanár emelkedéshez vezetne.Eltörlik a CSOK-ot (legalábbis nagyon keveseknek lesz elérhető) - ez jól mutatja mekkora lehet a baj költségvetéssel...
A kötelesség a hadifogságig tart. A hős és a jó katona között meg annyi a különbség, h az utóbbi másnap is felkel. Kibújni a kötelesség alól hitványság, de egy hadifogoly számára a háborúnak vége. Minden további Isten kísértés.Ez azért érdekes komment.
Azt olvasom itt sokaktól, hogy mennyire fontos a hazafias nevelés, és a közösségért áldozni is kell, meg a mai fiatalok blabla, de amikor valaki, vélhetően, így viselkedik, akkor az első komment rá, hogy hülyeség.
Mondjuk, én se mennék vissza...
Szerintem ez téves ok-okozati következtetés. A CSOK-ot azért kell eltörölni, mert értelmetlenné vált, úgy felmentek a lakásárak - részben miatta is. Az járt jól, aki a CSOK megjelenésekor még alacsony áron jutott lakáshoz. Ha a CSOK-ot nem eltörölnék, hanem megemelnék a juttatást, az még nagyobb ingatlanár emelkedéshez vezetne.
Pedig mennyi történet szól legendás szökésekről...A kötelesség a hadifogságig tart. A hős és a jó katona között meg annyi a különbség, h az utóbbi másnap is felkel. Kibújni a kötelesség alól hitványság, de egy hadifogoly számára a háborúnak vége. Minden további Isten kísértés.
Ez rendben is van (szamár-sziget, oláh-haláltáborok, stb.), van ahonnan én is meglépnék és lenne olyan körülmény is, amikor újra hadba vonulnék (család), de attól még butaság lenne részemről is.Pedig mennyi történet szól legendás szökésekről...
Hat, az egesz izraeli hadiipar erre epul, szoval nem mond hulyeseget... ehhez persze a civil fejekben is valtozas kell, hogy ne Vadaik vigyek a primet a hadiipar elleni karogasukkal, meg ne greenpeaces idiotak meg treehugging peaceloverek diktaljak a kozhangulatot, hanem az atlagember is vilagosan lassa, sot, tamogassa, hogy a hadiipari csucstechnologia fejleszteseit azonnal felhasznalhatova valjanak a magancegeknek is.Hogy míííí !?
Hol tanult ez innováció-menedzsmentet???
/offHat, az egesz izraeli hadiipar erre epul, szoval nem mond hulyeseget... ehhez persze a civil fejekben is valtozas kell, hogy ne Vadaik vigyek a primet a hadiipar elleni karogasukkal, meg ne greenpeaces idiotak meg treehugging peaceloverek diktaljak a kozhangulatot, hanem az atlagember is vilagosan lassa, sot, tamogassa, hogy a hadiipari csucstechnologia fejleszteseit azonnal felhasznalhatova valjanak a magancegeknek is.
Uhhhh, most nézem Kovács Gyula szagért a kommentekbenÖt.
Még nem, de ami késik nem múlik.
Sőt! A csúti miniputler miatt lőszert em kapunk már, mert tudják, hogy még aznap moscwában lesz!Sőt! Azért nem lőnek vele, mert biztosan csak mockup a torony! (Es tényleg volt már itt ilyen idióta pletyka.)
Uhhhh, most nézem Kovács Gyula szagért a kommentekben
Nem aprozza el:Az öreg mára teljesen bohózat lett.
Pedig vannak megfontolandó mondatai ebben a hozzászólásban.
Arra celoztam, hogy nem finomkodik, paros labbal dorrent bele az urulekes vodorbe...Pedig vannak megfontolandó mondatai ebben a hozzászólásban.
Nincs, amit csak kipróbàltam szar volt mind./off
Megorjit ez a telefonos keyboard honapok ota - az Android 13 update kozben a Gboard letorolte a teljes user dictionaryt es azota sem kepes ujat generalni, sem syncelni; atalltam Swiftre, az meg randomra beszurkal +t es hasonlokat, plusz nonstop mellenyomok... nincs egy tuti Androidos keyboard otlete valakinek? Total ugy hangzik neha egy-egy kommentem, mintha valami szelutott vagy hallasserult lennek.
Persze.Pedig vannak megfontolandó mondatai ebben a hozzászólásban.