Te jó ég...
Ugye nem gondolod komolyan, hogy azok amiket itt számolgatsz, hogy hány NATO vadászszázad hány és milyen típusú gépe mennyi amraamot, sidewindert tud vinni, az labdába rúg azok ellen a ICBM/MRBM MIRV fejek ellen, amik mennének mondjuk egy Spanghdalem, vagy Aviano, Lakenheath és hasonszőrű lengyel/balti/román repterek ellen, ahol hatósugárban őket már veszélyeztethetnék?
Te tényleg nagyon madárnak nézed az oroszokat erre most döbbentem rá, de fájdalmasan.
Én elhiszem hogy kényelmes a saját legyőzhetetlenség/fensőbbrendűség tudatában abban a kényszerképzetben élni, hogy az ellenfeled folyamatosan a TE szabályaid szerint fog játszani, de ez jellemzően nem így van.
Én vélelmezem hogy azok a hülye oroszok addig nem is indítanának CM szalvót, amíg ha a NATO légvédelem és légierő az ellenfél, nem robbantottak fent a világűrben pár jól elhelyezett ECM-et, aztán a high tech NATO + TE is dudi nézegethetnétek a térképet a garmin cuccosok helyett!
A vadászszázadok meg nagyrészt nem lenne honnan/hova leszálljanak, fél órán belül!
Komolyan azt gondolod, elhiszed hogy végignéznék azt, hogy a NATO lehengerelje őket, készségesen eljátszanák 2023-ban az 1991-es Irak szerepét?
Nincs benned semmi realitásérzék?