Hát sajnálom, hogy így alakult, főleg ha ennyire sötétnek látod a helyzetet a németeknél. Az országnak nagy szüksége lenne a hozzád hasonlók tudására és tapasztalatára.igen - azóta meg sok víz lefolyt a Rajnán/Dunán/Rábán..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát sajnálom, hogy így alakult, főleg ha ennyire sötétnek látod a helyzetet a németeknél. Az országnak nagy szüksége lenne a hozzád hasonlók tudására és tapasztalatára.igen - azóta meg sok víz lefolyt a Rajnán/Dunán/Rábán..
Erre utaltam hogy én rosszat nem akarok nekik, senkinek, de látom a folyamatokat, sajnos.Nem kell nekik rosszat kívánni, ott vannak a "derék" politikusok. Este a rádióban hallottam a "felső plafon nélküli" menekült-politikai előnyeit és hogy ez hogyan fog a mainál is nagyobb jólétet eredményezni a klimasemlegessé váló Németországban.
Nincs bajom azzal, ha valaki tanulni, dolgozni meg egy országba, hozzáteszi a maga részét a közös sikerhez és teljesen elfogadja az ottani szabályokat. Azzal viszont komoly bajom van, hogy csak a kezét nyújtja a pénzért és követel, ha meg nem kap, akkor erőszakkal elveszi és a "törvény" őket védi...
Itt valaki le tudná fordítani hogy mit mondanak, meg a csávó mit mond? Kíváncsi vagyok az érvelésükre.Feministák, ezek ilyenek mindenhol.
Itt a cirkuszuktól a video. Azt nem akarom kiírni hogy én mit gondolok róluk. Kb. mint a kékinges aki szembeszállt velük. Megfogta az egyik, vissza is lökte a többi közé.
Nekem a szőr is feláll a hátamon tőlük mint verekedni készülő macskáknak.
WTF? Arany dróton jön?
- havi 100€ villanyszámla
- havi 100€ internet/telefon
Nem, kint a tv/net qrvadrága!!WTF? Arany dróton jön?
WTF? Arany dróton jön?
A májusban megtartott, madridi előrehozott választások előtt a radikális jobboldali párt egy idős nőt és egy bevándorló fiatalt ábrázoló plakáttal ragasztotta körbe a spanyol fővárost:
"EGY KÍSÉRŐ NÉLKÜLI MIGRÁNS FIATAL HAVONTA 4700 EURÓBA KERÜL AZ ÁLLAMNAK, MIKÖZBEN A NAGYMAMÁD 426 EURÓ NYUGDÍJAT KAP HAVONTA"
– olvasható a plakáton.
Migránsellenes kampányt indított a spanyol jobboldal - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Nos, mit gondoltok, hány migránsnál és mennyi ideig fenntartható ez?
Ez a "balfasz toborzó" pontosan mit jelentett?igen - azóta meg sok víz lefolyt a Rajnán/Dunán/Rábán..
Anno 2015-ben értelemes barátnő is felült a Fidesz kommunikációs vonatra, szép látvány volt... ( Akkor mondtam, hogy,A májusban megtartott, madridi előrehozott választások előtt a radikális jobboldali párt egy idős nőt és egy bevándorló fiatalt ábrázoló plakáttal ragasztotta körbe a spanyol fővárost:
"EGY KÍSÉRŐ NÉLKÜLI MIGRÁNS FIATAL HAVONTA 4700 EURÓBA KERÜL AZ ÁLLAMNAK, MIKÖZBEN A NAGYMAMÁD 426 EURÓ NYUGDÍJAT KAP HAVONTA"
– olvasható a plakáton.
Migránsellenes kampányt indított a spanyol jobboldal - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Nos, mit gondoltok, hány migránsnál és mennyi ideig fenntartható ez?
Na, nem lapozok vissza, biztos vagyok benne hogy nyolcvan százaléka a hozzászólásoknak pár fotelhuszáré, akik egymásra licitálva migránsoznak, gendereznek, és buziznak, etc, Hát ja, a nehéz gyermekkor öröksége..
namindegy, ha valkit más is érdekel:
Néetországban sikerült egy járást a hekkereknek lebénítani, cyber-katasztrófahelyzetet hirdettek https://www.derstandard.at/story/2000128109717/cyber-katastrophenfall-in-deutschland-wir-sind-praktisch-vollkommen-lahmgelegt
Meg a két novicsokos szuperügynökKonteós körökben már régóta mondják, hogy a vírus után a kibertámadások, kibervészhelyzet (a klímavészhelyzet mellett) lesz az új slágertéma. (Amikért persze nyilván a sátáni Putyin lesz egyszemélyben felelős, teszem hozzá.)
Annyira konteo, hogy az amerikai kormány pár naőja közölte Putyinnal, aki persze azt se tudja, mi az a hekker, hogy legközelebb az Oroszországból származó támadásért Moszkvát teszik felelőssé...Meg a két novicsokos szuperügynök
Na, nem lapozok vissza, biztos vagyok benne hogy nyolcvan százaléka a hozzászólásoknak pár fotelhuszáré, akik egymásra licitálva migránsoznak, gendereznek, és buziznak, etc, Hát ja, a nehéz gyermekkor öröksége..
namindegy, ha valkit más is érdekel:
Néetországban sikerült egy járást a hekkereknek lebénítani, cyber-katasztrófahelyzetet hirdettek https://www.derstandard.at/story/2000128109717/cyber-katastrophenfall-in-deutschland-wir-sind-praktisch-vollkommen-lahmgelegt
Annyira konteo, hogy az amerikai kormány pár naőja közölte Putyinnal, aki persze azt se tudja, mi az a hekker, hogy legközelebb az Oroszországból származó támadásért Moszkvát teszik felelőssé...
Ezt már párszor közölték.. Aztán folyamatosan megy egymás-oda vissza kibertámadása.Annyira konteo, hogy az amerikai kormány pár naőja közölte Putyinnal, aki persze azt se tudja, mi az a hekker, hogy legközelebb az Oroszországból származó támadásért Moszkvát teszik felelőssé...
Nem tudom, szerintem már rég nincs képben a Kremlben, csak megszűrt híreket kap a lakossága... Az pedig hogy az amarikai kiberhadviselés még nem baszta izomból pofán Oroszországot, az amerikai vezetésnek köszönhető, képességük megvan rá-Gondolom nagyon megijedt.
Nem tudom, szerintem már rég nincs képben a Kremlben, csak megszűrt híreket kap a lakossága... Az pedig hogy az amarikai kiberhadviselés még nem baszta izomból pofán Oroszországot, az amerikai vezetésnek köszönhető, képességük megvan rá-
Nemigazán akarok beleszólni, de ez a faék típusú vádaskodás alap mindenféle bizonyíték nélkül. Sajnos nem tudok hinni az amerikai kormány ezen állításainak, mert már annyiszor eljátszották a renoméjukat. Amit Putyinról állítasz a hacker kifejezés értelmét illetően az pedig teljesen "bemondásra" alapozott sározás, semmi más. Én nem javaslom az ilyen "túllövéseket", mert ez elfogultság, attól pedig nem fogsz tisztán látni semmit, mert félreviszi az ítélőképességed.Annyira konteo, hogy az amerikai kormány pár naőja közölte Putyinnal, aki persze azt se tudja, mi az a hekker, hogy legközelebb az Oroszországból származó támadásért Moszkvát teszik felelőssé...