Szerintem semmi különös: Miskolc melletti kertváros.
De ahogy járom pl. Budapestet keresztül-kasul; az sem úgy néz ki már mint húsz éve...
Itt sajnos nem ez a kérdés, hogy most jó helyen lakom e, hanem, hogy mikor billen át az ország azon a holtponton, ahol vérszagot fognak azok, akik gyűlölik a "parasztokat".
S az ez irányú folyamat gyorsuló.
Gondolkozzunk el azon a tényen, hogy bizonyos területeken már nem csökken a lakosságszám, s azok többsége 18 év alatti, miközben ezek területek gazdaságilag gyakorlatilag abszolút improduktívak.
Ez be fog gyűrűzni az egész országba. Idő kérdése.
Talán kicsit sántít, de ha húsz - mit húsz - tíz éve azt mondja valaki, hogy London muszlim polgármestert választ!?
Ugye?
Éetveszélyes dolog tud lenni a felismert, de komolyan nem vett tendencia.
Ez a világ minden részére igaz szinte, ahol jól élnek, kivéve talán Svájc, Ausztrália, és az Oroszokra, Kínaiakra nem. A többi ország ahol van számottevő jólét, ott lassan az őshonos lakosság fejébe verik, hogy el kell fogadja akár még az atrocitásokat is a "kisebbségektől" és a "migránsoktól" mert ez a kultúr ember ismérve, hogy szereti a sokszínűséget, és nem xenofób. Ebből egyébként nagyon szeretném hogy ne legyen igazam, de még marha nagy öldöklések lesznek előbb utóbb. Ami vigasztal, hogy NY-Európa s az USA jelenleg SOKKAL szarabb helyzetben van, mint mi, és sanszosan náluk hamarabb borul a törökökkel, arabokkal, fekete afrikaiakkal, spanyolokkal a bili, mint nálunk a saját kisebbségünkkel. Ha ők pedig lenyelték a keserű pirulát, akkor amikor megoldják a saját problémájukat, én BIZTOS vagyok benne, ha túlélik egyáltalán, már nem fognak beleszólni abba sem, hogy mi mennyire polkorrektül oldjuk majd meg a sajátunkat. Simán lehet majd nálunk is úgy választást nyerni onnantól, mint pl. egy Duarte a filippinóknál, s ott mindegy hogy fehér vagy fekete, aki bűnöző életvitelt folytat, azt hamar utoléri a végzet egy ilyen rendszerben, és akkor már az emberjogi aktivisták sem fogják megvédeni. Kb. reálisan ez lehet szerintem a megoldás, vagy tényleg az agresszívabb primitívebb társadalmi réteg végleg letakarít minket akik értéket teremtünk, s majd mivel máshoz nem ért, csak a pusztításhoz, feléléshez, sáskajáráshoz, végül felemészti majd önmagát is.