<blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="kalapacs">Csodalkoznek ha Csecsenfold Ingusfold Dagesztan nem csinalna semmit. Az orosz civilek fogjak ennek a karat latni.
Mit kalapacs? Azt, hogy elfogtak 6 terroristát? Miért mit kéne tenniük? Hagyni, vígan szervezkedjenek? A te szép új hazádban miért nem hagyták futni a terroristákat? Legutóbb pl. azt a párt, akik 14 embert öltek halomra.
Te papolsz itt kettős mércéről azt te vagy a leginkább aki használja azt.
Én egyszer mindenkép kimegyek az USA-ba, mert szerintem szép ország, de nem maradok sokáig ott, mert az a környezet láthatóan káros az emberi agy működésére.
</blockquote>
Felreertesz ! ( mint ugy altalaban )
Arrol beszelek hogy ez a fenti harom alam mind mind iszlam alapokon nyugszik. Kulturalisan vallasilag teljesen idegen az orosz alamalakulatban. Az oroszok probajak igy vagy integralni de nem fog menni.
Jelenleg csecsenfold csendes illetve nem lathato semmi ami az oda omlesztett penznek es a Kadirov klan altali elnyomas terrornak koszonheto. Azonban mar most is nem kevesen mentek onnan sziriaba harcolni.
Ahogy az oroszok emelik a tetet sziriaban ugy fogjak feltenni a kerrdest maguknak az otthon maradottak " minek menjunk sziriaba harcolni mikor az oroszok itt vannak haznal"
Amirol beszelek az az hogy az oroszok egy idozitett bombaval jatszadoznak es azt hiszik megtudjak oldani a kerdest.
Illuzio !
Veszelyes illuzio amit az orosz civilek fognak megszenvedni mivel rajtuk fognak az iszlamistak bosszut allni.
Errol beszelek es nem masrol. Es hozza teszem hogy ne legyen igazam !</blockquote>
Hát a gondolataidban nem tudok olvasni, nna!
De így már, hogy leírtad, érthetőbb a dolog, bár úgy látom, hogy nem lőttem annyira mellé.
Kadirov klán, elnyomás... Megint röpködnek ezek a negatív megbélyegzések.
De ha már itt tartunk, akkor nézzük már meg, hogy most hogy néz ki Csecsenföld, Groznij, amit az oroszok bombáztak szét és nézzük meg, hogy hogy néz ki Irak, vagy Afganisztán, amit a te új hazád hadserege demokratizált szét. Én úgy vélem, hogy az oroszok nem csak a szétbombázásban voltak jobbak, hanem az újjáépítésben is, míg az említett két "demokratizált" országnak csak az amerikai szenátorok érdekeltségeibe tartozó olajvállalatok kiszipolyozása jutott osztályrészül.
Egyébként az USA-ban is élnek muzulmánok, s ahogy látható ott is megvan ez a veszély, amit te említesz. Mint írtam, legutóbb 14 ártatlan honfitársad vesztette életét miattuk. De Párizs sem Oroszországban van, ha jól tudom. Szóval csak mert Oroszország egy részén a muszlim a meghatározó vallás, nem kell mindjárt kirakni őket.
Na persze ha nem Oroszországhoz tartoznának, akkor könnyebb lenne kiképezni őket, eljuttatni nekik a fegyvereket a szent háborújukhoz, igaz? Való igaz, Oroszországba cinkes lenne bejuttatni az amerikai TOW-kat, és az USAF sem dobálhatna le muníciót csak úgy következmények nélkül.
Oroszországban sosem fog kialakulni egy az isis-hez hasonló szervezet. Nem is tudna, hiszen ahhoz ezeknek a mocskoknak be kellene jutniuk a határon, amit Putyin valószínűleg nem fog engedni.