T
Törölt tag 4082
Guest
A Szu civil áldozatainak száma 10-15 millió között mozog. Ebből ha nagyvonalú vagyok 3 millió Sztálin számlájára íródik. A maradékot a német "urak" tűntették el. Meg a magyar "urak". Ezek után bocs, de mi elvittük nekik a bulit a Don-kanyarig, ők meg visszaadták. Sokkal lájtosabban.Hát nem tom, nekem nagyanyám és nagyapáim másképp mesélték ezt el.
A Szovjet megszállás akkortól megszállás barátom mihelyst Magyar földre léptek! Kész, pont!!!
A Német megszállás, nos akárhány öreggel beszéltem eddig kicsiny hazánkban aki akkoriban már élt nem ezt mondták. Bár mentek volna a Németek, Örültek a Vörösöknek stb. A német egy úr volt, normálisan beszélt, nem köveletőzöt, nem agresszorként lépet fel, Nagyanyám a Miskolcon Baross Gábor utcai régi tűzér laktanyához járt le konzervet kunyerálni hozzájuk mikor itt voltak. Elláták kajával a fél utcát a németek.
Mikor megérkeztek a Szovjetek beöltöztették kilenc évesen öregasszonynak mert még a csecsemőket is megdugták azok a ...... inkább nem mondom mik.
Na ha ez felszabadítás volt barátom, akkor én vagyok Sobri Józska!!!