3káne csúsztass, ex-cathedra
kijelented, hogy az 1950-es évekig nem volt muszlim terrorizmus.
Egy percen belül megkapod a cáfolatát. na akkor máris ott tartasz, hogy Hátpalaesztínán kívül nemvolt. Volt. Gyenge.
megybazmeg az uszítás a széldójobboldalon, bármilyen vallási köntösbe csomagolják. Sajnos. Itt is láttam papot, amelyik Agyar .Gárdát áld, ezeréves határokról szónokolva. De ezeket az országokban, ha megválasztott hülyék vezetik is, nem használnak gyerekeket aknataposó ekéknek, nem égetnek máglyán azért mert félrekeféltél, nem divat férjhezadni tízéves gyerekeket, és nem fenyeget a politikai vezetés másokat kiirtással. Nem láttam, hogy megdühödött amerikaiak gyújtogatnának Berlinben, Párizsban, csordába verődve, csak mert karikatúrát hoz le a helyi sajtó Abraham Lincolnról, vagy épp Jézusról.
Érdemes lenne kicsit elővenni szakirodalmat ,és elolvasni például a 19-20századi arab és iszlám mozgalmak történetét, aztán magyarázd el nekem, hogy pld az ex indiai alkirálysági történetek (gyk, India, Pakisztán) hogy a francba köthetők Izraaelhez..
Törökország,Irán,Irak,Jordánia,Szíria,Egyiptom,Algéria,Tunézia,de még Afganisztán is a világi utat választotta a múlt században...Nézd meg hova jutottak,mivé lettek.
ez úgy hülyeség ahogy van. Ugrásszerű fejlődés akkor történt, amikor az iszlámizmus helyett nacionalista (pld pánarab mozgalmak) voltak hatalmon....
na most megyek, mert elígértemmagamruhátlan csajt fotózni...
(amiért ugye szintén kövezés jár, arrafele)
reggeli kávéhoz:
http://www.youtube.com/watch?v=iURo_lsdXvA