<blockquote rel="dudi">Kérem válaszolja meg nekem valaki,hogy miként tudta a RuAF egy nap alatt kialakítani az Aleppó környéki célpontok bonbázásának képességét?
Mert mint megtudtuk az elmúlt pár napban RuAF erre bizony képtelen mert egy totálisan elavult semmilyen képességgel nem rendelkező bagázs.
Dudi, én nem azt írtam, hogy képtelen erre, hanem azt, hogy szépen hagyták az áttörést. ha képesek úgymond a kitakarításra, akkor az egy héttel előtti események még fájóbbak, mivel sok embernek kell még meghalni az SAA és szövetségesei közül ahhoz, hogy fel legyen számolva teljesen a következménye a múltkori fegyver és lőszer dotációnak (mármint a terroristák felé). ... Azt hiszem nem írtam korábban olyat, amit ne tudnék vállalni...persze sokszor csak találgatunk, de az tényleg fájt nekem, amikor 5 napig nem mozdultak rá a terroristák offenzívájára és ez egy nagy csalódás volt nekem. Mert, ha egy nep alatt lehetséges most a takarítás, akkor az akkor is lehetséges lett volna... Lehet, hogy az akarat hiányzott, mint többször felmerült itt a fórumon? Lehet, de nem vagyok politikus alkat és nem tetszik, amikor a jó oldalon álló emberéletekkel sakkoznak a nagypolitikaban. Mielőtt megvádolna valaki részlehajlással, se keleten, se nyugaton nem tetszik ez a magatartás..</blockquote>
Nem is neked írta szerintem Dudi, de majd ezt ő megmondja, hogy el vagy tűnve, inkább Blogenre/Szatomi ra tippelnék... Amit TE írsz, az teljesen normális vélemény szerintem, és EGYET is értek veled mindenben. Az elejétől mondtam/mondtuk jó páran, hogy a képesség megvan, de valami komoly tárgyalás, alku megy a háttérben. NEKEM sem tetszik hogy az Oroszok is ugyan úgy lepaktálnak ha kell bárkivel, és a jó oldalon álló normalitás párti, szekularizált szírek halnak ezért, vagy haltak nagy számban 5 napig sokkal nagyobb számban, mint kellett volna nekik. Csak az élet ilyen, háttéralkukról szól nagyon sok minden. HA igaz az, hogy még a törökök is zárják viszont mostantól a határt, FELAJÁNLÁS van részükről az Oroszok felé, hogy EGYÜTT támadják az ISIS-t, akkor viszont azt kell hogy mondjam, gyanúsan megérte az áldozatot ez az 5 nap...