Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Előbb azt vizsgálják ki volt -e egyáltalán vegyi fegyver támadás, mert pár jól beállított fotóból és török mendemondákból kiindulva Ensz felhatalmazás nélkül bombázni egy szuverén államot , ahol egy tucat civil is meghal eközben az kb háborús bűntett.A Pentagon azt vizsgálja, hogy Oroszország is részt vett-e a vegyi fegyver támadásokban.
Tudja valaki hogy hány és milyen harci repülője maradt egyáltalán a Szíreknek?
Igen,de a kutyát nem érdekli, max engem.Ez volt már?
Nagyon súlyos vádak egy svéd orvosi szervezettől.
http://www.veteranstoday.com/2017/0...ets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/
Egyetertek !
Mar uresek. Elhasznaltak beloluk az anyagot. Talan pont ezert kapta a CM-ket a bazis ?
Hmm... kivételesen egyetértek Ulippoval...Megállapítani biztosan meg tudják a pontos számát de az nem biztos, hogy a sajtóban is a pontos számot adják meg. Nekik az az érdekük, hogy minél kisebb számot mondjanak, az amerikaiaknak az, hogy minél nagyobbat és egyiküknek sem az, hogy mi mindent pontosan tudjunk.
Ez volt a helyzet a 18-ik sz-i csatákig ha jól tudom. Etikátlan volt egymás vezéreinek, tisztjeinek megölése a harctéren. Aztán bejött az a szokás hogy direkt ráizgultak ezekre, és az nagy hisztit kavart. A jenki függetlenségi háborúból de már korábban a 7 éves háborúból is vannak történetek.Az esetek igen-igen jelentős részében a támadásokat elrendelőknek eszük ágában sincs a politikai ellenfél vezetőt még csak megpróbálni sem likvidáltatni.
Érdekes módon nem népek szoktak egymással háborút kezdeni, még ha utálják is egymást, mint a féceszt. Mit összeháborúzhatnánk mi is a szomszéd népekkel...Ehelyett kirándulni, nyaralni járunk oda-vissza. Háború akkor van, amikor a vezérürük ugrasztják egymásnak az addig úgy-ahogy egymást elviselő, egymás mellett élő szomszédokat.
De akkor sem egymást öletik, hanem egymás állampolgárait.
Nyilván sok oka van, de az alapvető szerintem a következő:
Nem teremtünk precedenst!
/Így is elég macerás védeni egy államfőt/
Ezek mik?
Érdekes fejlemény, tegnap nekem is szemet szúrtak a tartályok de nem volt időm utána nézni. Mindenesetre az állapotukból kiindulva és hogy a napon tárolták őket szerintem üresek. Bár más országban is tárolnak napon lőszereket...
BKF-PFM-1Sz
Bloki kaszetnie frontovie-protyivopechotnaja fugasznaja mina
Tudja valaki hogy hány és milyen harci repülője maradt egyáltalán a Szíreknek?
Orosz?Pontosan !
Orosz vegyifegyver trolo es szallito kontenerek.
Ennyi anyagot elhasználni? Egész Latakiának elég lenne. De nincs ráírva mi volt benn, gyakorlatilag egy általános tároló eszköz az a típus.Egyetertek !
Mar uresek. Elhasznaltak beloluk az anyagot. Talan pont ezert kapta a CM-ket a bazis ?
Ennyit a vegyifegyverekról. Jó reggelt!
Viszont nem járt Khan Seikhun felett, illetve a pékség ami elé leesett az az izé az bizony északról jött, legalábbis ahogy beleállt az aszfaltba az északi irányból mutat. Na most ez alapján a "radarkép" alapján te hogy hoznál össze egy rácsapást arra a területre akár bombával,akár valami rakétával? Mert a kép alapján mindenhol sűrűn repkedett,de egy irány sem mutat északról vagy délről a terület felé ahova leesett. Remélem érthető voltam, nem vagyok egy molni hogy szaknyelven leírjam.Ha ez a "track" valos akkor mutatja hogy a szovik bizony mindent latnak Sziria folott mert ezt igy foldi radarral nem tudod osszehozni. De meg az is lehet hogy Izraeli E2C volt.