A CNN ha akarja látja és elolvassa. Más kérdés hogy akarja -e?Na, ez már valami. Ezt küldd el a CNN-nek. Már csak az a kérdés, az orosz csóka miért nem ezt írta? (Aki írta a cikket.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A CNN ha akarja látja és elolvassa. Más kérdés hogy akarja -e?Na, ez már valami. Ezt küldd el a CNN-nek. Már csak az a kérdés, az orosz csóka miért nem ezt írta? (Aki írta a cikket.)
Most néztem végig. Se a CNN, se a BBc, se az RT nem hozta le ezt a képet, mint bizonyítékot bármire. Csak ez az orosz újság.A CNN ha akarja látja és elolvassa. Más kérdés hogy akarja -e?
Továbbra is tartom, hogy ez van. Nem hinném, hogy Trump Obamább lett, mint Clintonné és Truman együttvéve és képes a ruszkikkal szkanderozni egy fiszem-faszom országért. Még Sztálin (aki paranoiás volt), és Hruscsov (aki először lőtt, utána kérdezett) sem konfrontálódott az USAval, pedig jóval nagyobb haderő birtokában volt, mint ma Putyin és Trump együttvéve.
Megvan. Az orosz oldal két fenntartója egy ukrán és egy grúz faszi.Egy video a helyszínrol, a konténerek kozvetlen kozelébol,
Be kéne már fejezni ezt a szarinos butaságot. Egyíételmu, hogy nem volt semmilyen vegyifegyver a bázison. Pont.
https://biztpol.hungarianforum.net/t80p450-biztpol-sziria-es-irak-5#7515
Egy video a helyszínrol, a konténerek kozvetlen kozelébol,
Be kéne már fejezni ezt a szarinos butaságot. Egyíételmu, hogy nem volt semmilyen vegyifegyver a bázison. Pont.
Én dolgoztam már a mezőgazdaságban olyan szerekkel,hogy napok múlva is ha a fólia sátorba mentél volna védőruha nélkűl akkor a bőrt is levakartad volna magadról.Ezért nem hiszem el a fehér sityakos nuszrások lenge öltözetét,gáztámadás tényét.Gondolom egy hadi cucc azért keményebb,mint a mezőgazdasági.Erre a védőruha-problémára is lehet találni logikus magyarázatot ami nem irreális. Egy vegyibomba nyilván a detonáció után fejti ki a legintenzívebb hatást, utána időjárástól függően elkezd szétoszlani és csökken a koncentráció. Amikor mosták a gyerekeket akkor lehet, hogy a mentők is kaptak egy dózist de az már nem volt halálos. Amikor a mintát vették akkor meg már olyan alacsony lehetett a koncentráció, hogy akár csupaszon is lehettek volna. Nem tudom, én nem voltam ott. Ömlenek minden oldalról a mindenféle "bizonyítékok" de szerintem az igazi bizonyítás egyszerű és kétségbevonhatatlan:
Anyagminta + szövetminta + kémiai elemzés = bizonyíték.
Ennyi. Ha a kémiai analízis kimutat egy konkrét anyagot azzal nem lehet vitatkozni, akkor az volt. De az OPCW-nél ez beletelhet hónapokba is, addig meg bizonyítékok hiányában burjánozhatnak a "bizonyítékok".
Erre a védőruha-problémára is lehet találni logikus magyarázatot ami nem irreális. Egy vegyibomba nyilván a detonáció után fejti ki a legintenzívebb hatást, utána időjárástól függően elkezd szétoszlani és csökken a koncentráció. Amikor mosták a gyerekeket akkor lehet, hogy a mentők is kaptak egy dózist de az már nem volt halálos. Amikor a mintát vették akkor meg már olyan alacsony lehetett a koncentráció, hogy akár csupaszon is lehettek volna. Nem tudom, én nem voltam ott. Ömlenek minden oldalról a mindenféle "bizonyítékok" de szerintem az igazi bizonyítás egyszerű és kétségbevonhatatlan:
Anyagminta + szövetminta + kémiai elemzés = bizonyíték.
Ennyi. Ha a kémiai analízis kimutat egy konkrét anyagot azzal nem lehet vitatkozni, akkor az volt. De az OPCW-nél ez beletelhet hónapokba is, addig meg bizonyítékok hiányában burjánozhatnak a "bizonyítékok".
Hát ez is azt írja, hogy a szarin nagy illékonysággal rendelkezik. A több hét\hónap az eltarthatóságra vonatkozik, nem arra hogy hónapokon át mindenki meghal aki belép a városba. De a lényeg: ki állítja, hogy szarin volt? Trump kimondta azt, hogy szarin, vagy ki mondta ki? Kémiai analízis nélkül ez is csak egy verzió.
Csak így lehet biztosat mondani: az áldozatok szövetmintáit és a helyszíni anyagmintákat betenni egy spektroszkópba és az ki fogja dobni milyen anyagok vannak benne. Azzal nem lehet vitatkozni, azt nem lehet átverni, az meg fogja mondani volt-e ott mérges gáz és azt is, hogy pontosan milyen.
Egy video a helyszínrol, a konténerek kozvetlen kozelébol,
Akkor ők 0,5 miligrammnál kevesebbet lélegeztek be? Tudod én nem hiszek az Unicefnek, se az Ensznek. Nem hiszem azt sem hogy az Unicef megvizsgálta és összeszámolta volna a sérülteket.Az UNICEF szerint 546.
https://www.unicef.org/media/media_95527.html
Lehet nekik is hinni. Lehet a twitter oldalakról származó mémeknek is hinni. Mindenki abban hisz amiben akar.
Most néztem végig. Se a CNN, se a BBc, se az RT nem hozta le ezt a képet, mint bizonyítékot bármire. Csak ez az orosz újság.
Most akkor lapozzak vissza kb de 10 óra környékére? Akkor posztolta valaki hogy a törökök és a az Ensz valamelyik szervezete szarint mutatott ki a halottakban.Hát ez is azt írja, hogy a szarin nagy illékonysággal rendelkezik. A több hét\hónap az eltarthatóságra vonatkozik, nem arra hogy hónapokon át mindenki meghal aki belép a városba. De a lényeg: ki állítja, hogy szarin volt? Trump kimondta azt, hogy szarin, vagy ki mondta ki? Kémiai analízis nélkül ez is csak egy verzió.
Csak így lehet biztosat mondani: az áldozatok szövetmintáit és a helyszíni anyagmintákat betenni egy spektroszkópba és az ki fogja dobni milyen anyagok vannak benne. Azzal nem lehet vitatkozni, azt nem lehet átverni, az meg fogja mondani volt-e ott mérges gáz és azt is, hogy pontosan milyen.
3 konténeren látszik felirat, azok mind ugyanazon akna típusok.Miert szerinted mit bizonyit ez a foto ?
Azt hogy az az egy kontener ami latszik abban valamikor aknak voltak a KMGU kontenerhez.
De akad ott meg jonehany.
A grad útvonalát nem látták esetle?Állítólag ez volt a bombázó útvonala.