Aközött, hogy ma nem kap vacsorát, addig, hogy 5 centinkent lefűrészelik a lábait ügyelve arra, hogy csak napok után dögöljön bele, akármi szóbajöhet büntetésként. A végén meg elmondják, hogy meg volt büntetve.boki said
Hogyan akarják a felkelot megbuntetni, hisz nincs egységes parancsnokság, mindenki a saját szakállára cselekszik. A "hivatalos "szír szabad csapatok csak pár csoportot ellenoriz........

Én is meglepodtem, mikor írtam az elso hozzászolást a téma alá.... Úgy látszik , ha orosz hajó van a Foldkozi-tengeren az már Szíriához tartozik.Littlejohn said
Ki az az okos tojás, aki ezt a cikket a Szíria-topicba applikálta? Ha egy orosz ladik kifut akárhonnan, az már Szíria? Hmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kifutott Mumanszkból Ivan Mitrovijevics Pokozjan kapitány "Bögyös Nadja" nevű, 25 tonnás halászladikja. Vajon mit szállíthat? Sz-300? T-90? Rakéták? Szíria felé indul, Murmanszktól balra....

Nem tudom miért kell azon csodálkozni, hogy már egy éve ott az orosz hajók a térségben. A SZU alatt 30-50 hajó az amerikai 6. flotta ellenében (benne atom tengok) volt egyszerre- állandoan jelen a Foldkozi-tengeren 1991-ig.. Ahooz képest a mostani orosz jelenlét (állandó) 5-6 hajó jelentéktelen mennyiség.arbalest said
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Atom-tengeralattjárót küldenének az oroszok a Földközi-tengerre?
A konkrét témához szólva, nem szeretném látni az amerikai, olasz és spanyol admirálisok arcát, ha a nukleáris tengeralattjárók terve valóra válik. Ki a kutya gondolta volna pár évvel ezelőtt, hogy a Földközi-Tenger, és főleg a keleti medencéje ilyen tengerészeti kis puskaporos hordó lesz?![]()
"

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..