<blockquote>nem akarom vedeni az amcsikat, de ilyenkor amikor elbasznak valamit es rosz celt durantanak szet akor szerintem nem a tehnikaval van a baj, sem a pilotaval.
Az is lehet, hogy a térképük régi. Így bombázták le Belgrádban Koszovó kapcsán a kínai nagykövetség épületét. Mondjuk nem volt túl nagy szánom-bánom az után sem.
Egyébként a nemzetközi jog szerint hogyan kell megítélni a szíriai beavatkozásokat? Merthogy boldog-boldogtalan bombázgat (szaudiak, franciák, oroszok, amerikaiak, izraeliek, törökök, csak hogy néhányat említsek), namost jogilag erre kinek és kitől van felhatalmazása? Vagy bárki mehet, és szórhatja az áldást, akinek van röpképes eszköze?
</blockquote>
szerintem nem volt a terkep regi, az csak kifogas volt,
akkor meg a kinaiak nem voltak ilyen erosek mint ma.
njilvan segitetek a szerbeknek nagyon, az amcsik meg megtudtak es meg akartak mutatni hogy nono, nem szabad..
ma ezt mar biztosan nem mernek megjatszani, biztos vagyok benne!!
milyen nemzetkozi jog? nezzetek meg az amikor osszeulnek a politikusok valami fontosat megbeszelni vagy eldonteni.
egy csomo szenilis oregember, meg politikus aki az eleteben csak a mas terhen elt, es kozben meg az ulesekre lexuxban, merciben es bentleyben men...ezektol varhat valaki valami normalisat?
milyen nemzetkozi jog, az erosebb szamit semmi mas, mik emberek alatokbol szarmazunk, szeretjuk mutatni hogy masak vagyunk, de a vad oszton bennunk marad mindoroke...
ha van mivel akor letarolod a masikat, te vagy a meno, ha meg gyenge vagy mint a faszkalap, es a politikusaid is elaruljak az orszagot, na akkor csak nyavaljoghatsz mint egy majom amikor esnek a bombak a fejedre..ha meg epp azt meguszod, akkor meg gondolkodhatsz azon hogy holnap kell menni dolgozni egy kulfoldi rabszolgahoz egesz nap, aki kiviszi az orszagodbol a penzt, neked meg korog a gyomrod tovabb is, a sok munka utan.
ez a nemzatkozi jog.