Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol és mikor lőttek rád Graddal?Hat az a nehany nem eleg ilyen nagy hadmuveleti terepen... tobb kell...meg tobbb!!!egyebkent Brutal egy ilyen tuzt bekapni!en 2x eltem at Grad tamadast Brutal hogy a valosagban milyen pusztitast tudott elkovetni... hat meg egy Smerch vagy egy Uragan...hmmm kell oda sok!meg tobb...
<blockquote rel="krokomach"><blockquote rel="ms07"><blockquote rel="krokomach">http://rusvesna.su/news/1449266431
Franciaország visszavonja a repülőgép hordozóját Szíriától, és elküldi Irakhoz.
Hollande bejelentette, hogy a Charles de Gaulle repülőgép hordozó, amely jelenleg Szíria partjainál található, néhány napon belül áthelyezésre kerül a Perzsa öbölbe.
OK. Ezt most miért?
Hogy érezzék a "törődést" a Perzsa öbölbeliek is (mintegy támogató rábeszélésként segíteni az USA ottani érdekeit...)? Vagy csak simán ki akar maradni abból ami szerinte ezután fog történni Szíriában? És vagy nem jöttek ki jól az Oroszokkal?...
Nagyon úgy néz ki, hogy a torokok agresszióra készulnek Szíria ellen.Persze nem a terroristák ellen, azok a haverjaik.
Folyamtosan érkezik a torok haditechnika az ország keleti és nyugati részérol vasúton, szárazfoldon egyaránt a szír határhoz.
Már kb 1000 tank és onjáro loveg található ott.
image
http://rusvesna.su/news/1449266431
Franciaország visszavonja a repülőgép hordozóját Szíriától, és elküldi Irakhoz.
Hollande bejelentette, hogy a Charles de Gaulle repülőgép hordozó, amely jelenleg Szíria partjainál található, néhány napon belül áthelyezésre kerül a Perzsa öbölbe.
Egy orosz deszanthajó kelt volna át a szoroson, csak a törökök akadályozták és szemétkedtek vele. Az orosz kapitány viszonzásul első körben a török zászlót "felejtette el" felhúzni (ez súlyos sértésnek számít) vagy bevonta (ezt nem tudom), aztán amikor a törökök tovább genyóztak, akkor felhúzta a hadilobogót.Erről nem hallottam, vagy sikerült átsiklanom felette. Mi történt? Felhúzta a hadilobogót, a törökök meg észbe kaptak?
szegab
Most szivatsz ?
Azt néztem, nem őrülhettem meg, hogy nem emlékszem mit linkeltem be...