Kíváncsi vagyok akkor is ezt írnád, ha szír gépek bombáztak volna le egy izraeli repteret arra hivatkozva, hogy ezek a gépek veszélyeztetik a szír népet.gratula az IAF-nak!
szép munka!
Kíváncsi vagyok akkor is ezt írnád, ha szír gépek bombáztak volna le egy izraeli repteret arra hivatkozva, hogy ezek a gépek veszélyeztetik a szír népet.gratula az IAF-nak!
szép munka!
Kíváncsi vagyok akkor is ezt írnád, ha szír gépek bombáztak volna le egy izraeli repteret arra hivatkozva, hogy ezek a gépek veszélyeztetik a szír népet.</blockquote><blockquote>gratula az IAF-nak!
szép munka!
Ebben teljesen igazad van.Akkor már az ENSz-ben OV meg Merkel (és még jópáran) összeverekedtek volna, hogy melyik nyújtsa be hamarabb az elítélô nyilatkozatát Szíria ellen, és már szállítanák is a segííílyt pénzben meg fegyverben és katonákban a zsidók megsegítésére és a saját választóik zsebére / kárára.
)) Nem veszitek le, hogy egy elvakult és ostoba provokátor? Hiába hoztok észérvet, csak az USA és
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..