Ugyan, ne légy ostoba. Ez itt a biztpol topic, és konkrétan a szír háborúról beszélünk. Nem az F16-ról, meg nem a Pancírról önmagában, hanem egy egységes, változó frontszakaszokkal bíró helyi háborúról. Értem én, hogy rosszul esik neked, ha másnak lesz igaza, de ezen nem kell felkapni a vizet. Ez van. A szírek lassan elérik, amit akartak, a törökök lassan visszamennek a határaikon belülre, az a közel 300 db F16-os is békésen csücsül a reptereken és nem omlik össze az orosz légvédelem. Viszont a lelked mélyén olyannyira kedvelt zöld/fekete szakállasok egyre kisebb területre húzzák össze magukat, és tudod, ennek a háborúnak éppen ez a célja. A szultán már úgy tűnik belátta, szerintem engedd el te is... Peace!.
.
Tetszik a hurráoptimizmusod, és a valósággal szembeni kitartó vakság. Szivesen elhinném azt is, hogy a pancir egy kiváló eszköz, csak nem az ellenkezőjét kéne látni...
A legfontosabb, hogy megértsd a különbséget a politika, és a haditechnika között. Haditechnika szinten szerintem elég egyértelmű, hogy mi történt, de persze élhetsz alternativ valóságban, ahol a pancirok egy lövéssel három drónt és két F-16-ot szednek le.