Vicc volt. Még a smile is ott van. Miért jön mindig egy fórumozó akinek ezt el kell magyarázni? Tudom, tudom, ez is halmazelmélet....
Én nem tudom, de ilyen esetben miért kell mindig előhúzni a nácikártyát?
...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vicc volt. Még a smile is ott van. Miért jön mindig egy fórumozó akinek ezt el kell magyarázni? Tudom, tudom, ez is halmazelmélet....
Én nem tudom, de ilyen esetben miért kell mindig előhúzni a nácikártyát?
...
<blockquote rel="boki">Nagyon hasonlít.
Mark Toner : "Az orosz pilótát a levegoben szétlovo terroristák csak védekeztek" Ilyet csak egy debil mondhat.
Török figyelmeztetés Szu-24-nek (angolul)
https://twitter.com/golub/status/669247010575409152
ulippó: Már elnézést de ez egy forum. A forum szabályzatok ellen nem vétett. Ami hibája, hogy rendszeresen más a véleménye.
Értem én, hogy Jehova...
Szóval kapjatok már magatokhoz.
<blockquote rel="grabo112"><blockquote rel="boki">Nagyon hasonlít.
A török már megígérték, hogy lőnek, ha kell
Nem ez volt az első alkalom, hogy a törökök a légterük megsértése miatt figyelmeztették az oroszokat. Október 3-án és 4-én egy Szu–30-as és egy Szu–24-es gép hatolt be a török légtérbe előzetes engedély nélkül. A török légtérvédelem akkor többször figyelmeztette a gépeket, hogy ne tegyék. F-16-os vadászgépeket küldtek fel, és ennek meg is lett a hatása: az orosz gépek azonnal távoztak a török légtérből.
A történet fontos részlete, hogy a Szu–30-as pilótája majdnem hat percen keresztül becélozva tartotta a radarján az elfogására felküldött török vadászgépet. Végül egyik fél sem tüzelt, de Ankara ekkor közölte: lelövik azokat a gépeket, amelyek megsértik a légterüket.
Az oroszok akkor azt állították, hogy csak navigációs hiba miatt tévedtek a határ rossz oldalára. A törökök már akkor jelezték, hogy bármilyen, az ország légterét megsértő gépet le fognak lőni, ahogy azt korábban is megtették, mikor a szír légierő MiG–23-asa és Mi–17-ese tévedt rossz helyre.
http://index.hu/kulfold/2015/11/24/orosz_repulo_su-24_torokorszag_sziria/
Mark Toner : "Az orosz pilótát a levegoben szétlovo terroristák csak védekeztek" Ilyet csak egy debil mondhat.
2 pont, de tegyük hozzá azt is, hogy amíg Törökország halálra aggódja magát a szuverenitása és területi épsége miatt (amit eddig senki nem fenyegetett sem szír, sem orosz részről), addig egy szír területen található kisebbség védelmére hivatkozik, amivel pont lábbal tapossa a saját érveit. A törökök nem csak terroristapártiak, de még hülyék is.Ha ilyen jól tudod, akkor nyilván azt is ugyanilyen jól fel tudod sorolni, amikor a török légierő szomszédolt át Irakba és Szíriába a kurdokat bombázni. Várom a listádat, hogy ne legyen kettős mércéd.
Apropó, a kurdok azok az ISIS ellen harcolnak, akkor a törökök az ellenük történő támadásokkal kiket is támogatnak, ha nem a terroristákat?!