<blockquote rel="joker"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="koppany">Capslock
Más kultúra, más szokás.
Ne vedd biztosra. Anno az U-2 lelövésekor előbb egy fegyvertelen Szu-11 gépet küldtek fel az U-2 elfogására és a pilótát ütközéssel megsemmisítésre utasították (TARAN), de mit tesz Isten, nem sikerült neki, majd leszállt.... Vajon mennyire akart tényleg öngyilkos lenni?</blockquote>
Nonszensz. Elsősorban ha van amivel lelőjje a földi légvédelem, akkor minek küldenél rá egy sokkal sokkal drágább repülőt "önmegsemmisítő módban" úgy, hogy valószínűleg a pilóta is belehal?! Ennek semmi értelme. Na meg az U-2 max repülési magassága a Szu-11 számára messze nem elérhető tartomány, így nincs is ahogy megtorpedózni vele. </blockquote>
Na erre viszont tenyleg azt lehet mondani, hogy "Más kultúra, más szokás." A sztorit nem en talaltam ki, a Top Gun/Aranysas hozta le valamikor. De sima Wikipedian is fenn van (a gep tipusaban tevedtem, fejböl irtam)
"In the 1960 U-2 incident, Soviet pilot Igor Mentyukov was scrambled with orders to ram the intruding Lockheed U-2, using his unarmed Sukhoi Su-9 which had been modified for higher altitude flight."..."Though the normal Su-9 service ceiling was 55,000 feet (16,800 m), Mentyukov's aircraft had been modified to achieve higher altitudes, having its weapons removed. With no weapons, the only attack option open to him was aerial ramming."</blockquote>
Eredetiben az Aviacija i koszmonavtyika-ban (a szovjet légierő lapjában) jelent meg az esetről egy részletes cikk, amikor a titkosítást feloldották a hivatalos dokumentumokról.