nem jo..
a fegyvert tudni is kell hasznalni... kest, kardot meg foleg.
mi a fenenek egy gyereknek/embernek/akarkinek egy kes ha egy tapasztaltabb bunozo kiveszi a kezebol es agyonszurja???
azert tetszik nekem is az hogy hazban, onvedelemre lehessen hasznalni lofegyvert, egyszeruen, ilyen fegyver nelkul egy bunozo, aki egesz eleteben az utcan verekedet meg a bortonbe tanulta a szakmat, mindig le fog teperni egy egyszeru, bekes eletet elo polgart.
nezetek meg az emberek zomet, a kezet nem tudja okolbe szoritani ha megtamadjak, nem hogy egybol ninja legyen aki a filmekben kikaratez mindenkit?
egyszeruen a rendes embernek van mit veszteni valoja, a balfasznak meg nincs. es a balfasz fog mindig jobban jarni.
en itt szerbiaban kaptam nem olyan reg egy pofont, csak ugy, egy hulyetol, altam a jardan a biciklivel (nem toltam, hajtotam csak altam), o meg a gyerekekel ment, es odajott hogy mit keresek en biciklivel a jardan es pofanvagot, es mutata a gyerekeknek hogy igy jar az aki nem tartja be a torvenyt. nekimentem, de lattam a 2 gyereket es rahagytam, meg nem akartam hogy valami bajom legyen a hatosagokkal, emigy ha en is olyan hulye lettem volna mint o, es nem volna veszteni valom, ott a helyben agyonvertem volna (tudom, hiaba volt magosabb, kurva merges voltam, ami nagyon ritka, ako visszabaszok rendesen, nem nezzem hogy mi lesz) ozt hagy menyen az elet, legyen ami lesz.
szoval, mar masodszor, fegyver a hazban, onvedelemre igen.
hazon kivuli viseles,cirkuszolas, automatikusan 10 ev borton (miert hordana az bortontoltelek ipse az utcan ha nem akarja hasznalni? az egyszeru polgar akinek fontosabb a kis elete ugy sem csinalna ilyet).