Lehet ezzel a saját nyakamba zúdítok szar lavinát, de nem igazán érzem úgy, hogy Mo-n olyan nagy szüksége lenne a polgároknak önvédelmi fegyverekre. Sőt például itt Ausztriában sem. De írhattam volna akár Szlovákiát, Csehországot… Nem gondolom, hogy a legáltalánosabb és leggyakrabban előforduló bűncselekményeket -legyen az élet elleni is- azt önvédelmi fegyverrel sikerült volna elhárítani. Plusz azt gondolom, hogy a rendőrök sincsenek erre felkészülve és felkészítve.
Írom ezt úgy, hogy vannak fegyvereim, fegyver buzi vagyok, dolgozom fegyverrel és ez lesz az első év, hogy a gyerekek 22-essel kezdenek gyakorolni.
Nekem állesz cuzámmen az egész államosdi fegyveresdi bürokrácia létével van a bajom. Mondjuk a bürokrácia minden ágát egyformán rühellem a kibaszott öncélú hatalomgyakorló papírjaikkal meg az összes baromságukkal. Aggyá pénzt, hogy elszedhessük a pénzedet meg az idődet, mert ha nem adsz rádküdjük a fegyveresinket, hogy elszedje a pénzedet meg az idődet. Logikailag nincs értelme, csak a nyugalom vágya ami rávisz, hogy ne végletes agresszióval reagáljak már a gondolatára is. De leginkább azért hajtanám, hogy ugyanmár a bolygó veszedelmei között ha bármelyik fellép az életemben, ha a '
há nem gondóttuk vóna, hogy ez lehet' is lenne önmagától a retard hozzáállása a nagy pofájuk mellé erős felelősségelhárító készségükkel, akkor ugyan ne szenvedjek már hátrányt egy bürokratikus és fegyveres testület tagjával szemben, csak mert neki azt mondták, hogy nekem nem lehet fegyverem, neki meg igen és így teljesítse amit másik emberek mondanak neki, hogy teljesítenem kell.
Mindezek a hivatalosságok közben képtelenek azon törvényi és hatalmi módon szervezni önmagukat amit nekem kijelölnek. Tehát egyértelműen faszság amit nekem kijelölnek, hiszen lehetetlen benne bármilyen szinten érvényt szerezni. Tehát logikailag értelmetlen ezt csinálnom, vagy bárki másnak csinálnia.
Ugyanezen hivatalosságok lényegében a fegyveres erőszak lehetőségének fenyegetésével érvényesülnek velem szemben, mialatt ezzel szemben az önvédelmem jogát is megtagadják tőlem és egyből továbbgondolva a hatalmi pozíciójuk meggyengülésétől rettegnének, ha a törvényalkotási és alkalmazási módszereiket szabad, fegyveres emberekhez kellene igazítaniuk az enélküli arroganciájuk helyett.
Mindezen hivatalosságok eközben végestelenül arról pofáznak, hogy az erőszak nem lehet megoldás, a feléjük irányuló egyenjogú emberi lény magatartásának a gondolata is terrorveszély.
Mindezen hivatalosságok ezen gondolatmenet mentén tolják kenetteljes igéiket a felelős fegyvertartásra kizárólag alkalmas önmaguk és kijelöltjeik igazságáról és igazolási módjáról. Adjál pénzt, hogy szervezetszerűen elvehessük a pénzed és az idődet...
Majd ezek a hivatalosságok erősen üldözik a bűnt ami fegyverhez jutott, biztosan a nem kizárólag felelős és alkalmas, tehát fegyvert tartani nem hivatott emberektől, akiknek nincs. Semmiképpen az általuk laboratóriumilag tesztelt felsőbbrendű berkekből származik tehát, akiknek van fegyvere.
Majd ugyanezen hivatalosságok mindezek után képesek háborút eszkalálni, megmagyarázni, hogy miért kell a másik oldal családjaira ezerkilós bombát meg fehérfoszfort szórni, elaknásítani a szántóföldeket és várni, hogy majd valaki más a felelős, nemterrorista, egyedül alkalmasok felsőbbrendű kasztja után majd lábbal összeszedje, vagy ha ezt megunják, akkor pénzt adjon a hivatalnak, hogy az elvehesse a pénzét, hogy a töredékét önkéntesek elkérhessék felszedni azokat a szarokat.
Majd mindezek a hivatalosságok a kezüket tárogatják az élhetetlenné tett földsávokért, a hivatal százcsillió pénz beszedése után kihelyez pár táblát, hogy vigyázzá ám, mer valami meghatározhatatlan embertípus a kizárólag alkalmasokon kívül esően természetesen, elrontotta a fődet.
Majd, ha a kizárólag alkalmas és felelősségteljes kasztok a mostani helyzetben akarva vagy akaratlanul szétbasszák a bolygót, akkor legyek már szíves parittyával meg égetett hegyű lándzsával illegáliskodva megharcolni a maradék javakért az alkalmas kaszt fegyvereseivel szemben, akik vagy beleszarva az eddigi rámerőltetett rendszerbe, egyszerű szabad riválisként élnek az eszközeikkel, minő rettenet, nem utasításra, hanem önnön emberi joguk okán és ez a típus az oké számomra, bár megbaszódhat az addigi dolgokért, vagy tovább harcol az emberek szabadsága ellen egy értelmetlen környezetben is mert akkora fasz.
Mert a hivatalosságok ezzel az egész bürokrata szeméttel végső soron annyit hajtanak meg, hogy a hatalmi pozíció mások gyengén tartásával legyen erős képet adó, erős emberekkel szemben alkalmatlan a rendszer, mert mocskos és szar. Nem törekszik a lakosság, nép, nemzet számára az elérhető legmagasabb technológiai szintet biztosítani bármivel szemben, legyen az vadállat, vagy rikárdó bicskával, inkabb kiszolgáltatja őket mindennek, mert a szar rendszer így tud működni. Nem kell hozzá gerinces embereket nevelni, elég a késes rikárdóknak üveggyöngy meg rézdrót.
Nem értem miről beszélsz. Az én álláspontom az, hogy aki szeretne (mondjuk kvázi-otthonvédelmi eszközként) sportfegyvert tartani, annak igenis kell gyakorolnia. Az, hogy az egyik hazai szövetség ezt három versenyhez és egy minősítéshez köti, szerintem pont arra jó, hogy egy minimumkövetelményt húzzon a gyakorláshoz.
Miért ne lehetne mindezek nélkül csak úgy fegyvere bárkinek, neked, nekem? CSAK ÚGY? Évtízredekig elvoltak az őseink, akikhez képest ma a fejlettség balfasz fennsőbségét harsogja a sok 'tudós' fasz, a korszakuk legkomolyabb fegyvereivel. Csak úgy. És az utódaikat úgy nevelték, hogy azok is idejében a teljes körű önvédelmüket tudják biztosítani. Csak úgy. Nem kellett hozzá egy köcsög bürokrata engedélye sem. Talán nem a gyengeség uralása volt a vezetőik politikai művészete.