Nem nálad dolgozom, innentōl fogva hogy mit gondolsz, az a saját döntésed. Egyetlen egy szóval nem írtam az életutadról semmit, de neked kapásból az életkor/tapasztalat hányadossal kellett jönnöd.
Volt kettō megnyilvánulásod, ami alapján maximálisan megalapoztad, hogy ne vegyelek komolyan. Aszódi eléggé benne van a témában, de tényleg. Felvezetted magad - erre elvársz egy hasra esést. Gondolom az életkor kihegyezése nem véletlen. Általában akkor kerül elō, ha a tisztelet kivívása más módon kérdéses...
Más megfogalmazásban, a 9 év frontszolgálat volt, ellenben 25 évet el lehet tölteni az íróasztal tōszomszédságában is.
Amúgy mit szeretnél bizonyítani? Remélem, ezt a műszaki életben nem így adod elō...
Kiegyezek veled, hagyjuk ezt a témát.... mert talán rajtunk kívül nem érdekel senkit.... Nagyot néznél, ha tudnád ki vagyok, persze ez nem célom, mert én az elmúlt 25 évemet folyamatosan a szakmai élvonalban töltöttem el, frontszolgálatban, ha úgy tetszik... Sok begyöpösödött mérnök kezdte ki a terveimet, amik mikor működtek, a korábbi bírálók nem hallatták a hangjukat. Tudod, az is megesett, hogy 3-4 milliárdos projekteknél, akik korábban mocskoltak, velem irattatták meg az átadási beszédüket, mondván, én értem azt legjobban, ami elkészült. De megírtam és nem mentem el az átadásra, mert azt sosem tudtam elviselni, hogy no-name alakok jópofiznak egymással... Az életkorotok annyiban érdekes, hogy én dolgoztam a szockó végén, értem azokat az elvárásokat, amik akkor voltak. Ne haragudj, de Te és Molni akkor lehettetek általános iskola első osztályos tanulók... Nem tudtok, Ti azokról az idókről semmit, mert a könyvek nem hozhatják vissza a személyes tapasztalatokat. Azért látom, a Ti generációtokkal óriási gondok vannak, mivel nem ismeritek el mások korábbi releváns tapasztalatát. Azt is látom, ma a BME egy szarkupac, mivel a nagyobbik fiam ott 3 éves, építőmérnökin, eddig utóvizsga nélkül. Tudom ma mit tanítanak, tudom régen mi mit tanultunk és ez a fiatal korosztályra nézve nem hízelgó. Persze a kisebbik fiam pszihológus tanuló az ELTE-én, hát ezt még a mai napig nem emésztettem meg.... A 25 évem tapasztalata dióhéjban annyi, sose higgyél másnak, ha élsszel nem látod be. És bármilyen felsőbbségnek bátran mondj ellent, ha biztos vagy a saját igazadban....Remélem néhány idősebb ember olvassa a kommentjeimet és megerősíti, hogy a szockóban volt sok olyan elvárás a beosztottokkal szemben, ami sem szakszerű sem volt, sem pedig szakszerű. Én dolgoztam technikusként akkor, amikor a fábiánsebestyéni güzkitörés megtörtént. Pont eniatt volt ott is emberhalál, talán ezért látom máshogy a múlt történéseit. Bennem van alázat, de Nolni-ban és benned csak gőgöt látok... Talán, ha ti is lesztek 51, már máshogy látjátok a világot. Ne feledd, én is voltam 32 és tudom magamról, én dem voltam akkor külömb nálatok. Csak azóta sok víz lefolyt a dunán... Azért írok ilyen hosszan nektek, hátha elgondolkodtok ezeken a dolgokon, egy sajátos "mérnök-továbbképzőnek" felfogva a kommentjeimet... UI,: tényleg komolyan gondoltam, amit írtam...