Idefigyelj te nemtudommicsoda (1000-ig már elszámoltam, úgyhogy itt nem pont azt írom le, ami először eszembe jutott!!)!! Nem tudom hol élsz, de azt ajánlom szántogasd csak be azt a várost/kerületet, de inkább csak azt a telket ahol te élsz, de ne Sárospatakot, Szerencset, Aggteleket, Füzért, Tokajt, Bodrogkőt, Pácint, Hollóházát, Füzérradványt, Vizsolyt, Regécet, Bükkszentkeresztet és Lillafüredet, és még sokáig sorolhatnám arról a környékről azokat, amikért nagyon nagy kár lenne!! Nem először olvasom itt, hogy BAZ-megyét kerítsük be és adjuk oda (hol a románoknak, hol a romáknak, hol meg csak úgy mert baj van vele), szóval a lényeg hogy mondjunk le róla könnyű szívvel!!?? Naszóval, szerintem: akik Magyarország bármilyen területéről le akarnak mondani, azok beszéljenek össze, mi akik maradunk majd kijelölünk nekik egy területet, költözzenek ODA (nehogy már másoktól vegyenek el ehhez területet!!), aztán legyenek ott boldogok saját szakállukra. Mondom ezt úgy hogy elég messze élek attól a környéktől, tehát nem azért mondtam mert félek hogy az én házamra is sor kerül ha gacsat-nak vagy valakiknek beszántani/elkeríteni támadna kedvük ...