Kíváncsiságból megnéztem az előadását. Csak egy részét sikerült. Hú, felénk erre azt szokták mondani: Anyám borogass.
Csak erős idegzetűeknek javaslom, lehetőleg olyanoknak, akik nem találkozhatnak személyesen őkelmével.
Én is csak odáig bírtam elviselni, ameddig el nem kezdte mondani, hogy a jelenlegi energiatermelésnél nem veszik figyelembe a környezettudatos hulladékkezelést. Valamiért egyből beugrott a leselejtezett szélerőművek lapátjainak a föld alá temetése.
Ott voltam kénytelen abbahagyni az előadás hallgatását, amikor elkezdte mondani, hogy sok ország már környezettudatosan kezeli az energiatermelést valamint ő nem tud atomreaktort vásárolni, viszont vett napelemet és azóta nem kényszerül az áramszolgáltatóra. Nem lakik valaki azon a környéken, hogy leválassza a közüzemi hálózatról? Meglátnánk meddig bírná.
Ő úgy képzeli, hogy az energiarendszer felépítésébe tervezésébe be kell vonni a tájépítészeket, építészmérnököket az olyan nagyszerű tudósokat, mint ő és főleg a szociológusokat. Itt tényleg leállítottam a videót. Olyan 12-ik perc. Mi a francokat gondol, az erőművek épületeit kik tervezik?
Eötvös Loránd Tudományegyetem, Természettudományi Kar, Környezet- és Tájföldrajzi Tanszék, egyetemi adjunktus Elérhetőség:
[email protected] Oktatott tárgyai Környezetgazdálkodás Fenntartható energiagazdálkodás Bemutatkozás Az ELTE TTK Környezet- és Tájföldrajzi Tanszékén oktatóként és...
humanokologia.tatk.elte.hu
Valamiért úgy gondolom, hogy ez az ember egy olyan árucikk, amelyre kereslet van, ezért kitették a polcra. Amúgy normális körülmények között udvart söprögetne, Az oktatás csődje, hogy idáig juthattunk.