Úgy néz ki, mintha jó idegből meg lennének húzgálva azok a csavarok.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy néz ki, mintha jó idegből meg lennének húzgálva azok a csavarok.....
Akkor meg kell várjuk, amíg annyira képben leszünk a támával, mint Allesmor?Csak a beavatottak láthatják, én se tartozok közéjük
Nálam nem látszik semmi. Tölt és tölt és tölt, de nem hoz semmi tartalmat. Mási látja a posztot vagy a fórummal van valami?
DankeAhogy néztem airlines.net nem adta a képet az Allesmor által megadott URL-el a képet, hangyányit módosítottam, így már látszik. Ha mégsem, akkor itt a perzsa macsek direkt linkje:
http://imgproc.airliners.net/photos/airliners/3/3/0/4093033.jpg?v=v424e23e5b99
Viszont kicsit kevés.23 év alatt 2700 óra az egyáltalán nem olyan sok. Majd végignézem, hátha szóba kerül az, hogy hogyan sikerülhetett
Rohadt jó csatorna, egyszer végig kéne mennem kiszelektálni az összes érdekes videókujat.Igazi hardcore gyönygszemre bukkantam az egyik kedvenc csatornámon. F-14 project review. Láttam már jópár ilyet, de ez a legjobb összeállítás.
Még a lejetászási listában szekeszette formánban is végigmenni durva lesz, de szerintem megéri.Rohadt jó csatorna, egyszer végig kéne mennem kiszelektálni az összes érdekes videókujat.
Azt hittem már valami faxa iráni videót raksz be 30 éves jenki történetek helyett.Itt még ereje teljében
/www.youtube.com/watch?v=19O2Cz2fK68 itt egy iráni videó.Igazából csak azért tettem fel 96 ba még egybe voltak ezek a jenki gépek.Azért az f110 szépen tolta és itt még nem voltak tele korlátozásokkal.Sajna d program törlésével meg voltak számlálva a tomcat napjai.Azt hittem már valami faxa iráni videót raksz be 30 éves jenki történetek helyett.