Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én jobban szeretem a max. 10 részt. Nem normális amit régen sorozatnak hívtak! Elmebetegség volt 24+os évadokat csinálni és olyanokat belerakni, mint egy lány kalandja a vadonban a pumával egy részen át.
A Ted Lassot pl. azért szerettem, mert fél óra volt, nézhető volt, és minden benne volt, aztááááánnn ... elqurták.
Tehát nálam egy évad, amit nem tudnak 8-10 rész alatt lezárni, totálisan érdektelen. Egyszer véletlenül az Amazon Sticken kikapcsolás után bekapcsolva maradt az Agymenők, és egy éjszaka alatt is csak másfél évad ment le. És akkor még a Lost meg a többi elnyújtott baromságot nem is írom.
Ott az 1883. Tökéletesen be volt lőve mennyiből lesz kerek a történet. Éssssss ... működött!
Szóval, az, hogy vmi csak 6-8-10 rész, még lehet tökéletes. Max. várunk két évet. Annyi sorozat van! Nem lesz egy sorozat attól több, hogy egy éved több tucat részből áll, főleg a forgatókönyvírók egymást követő sztrájkjai mellett.
Az Elit alakulat se lett kisebb a szememben, hogy rövid volt. Amikor viszont a 10 részből elpazarolnak baromságokat hülyeségekre, na az tényleg fájdalmas.
Igazából az Ahsoka nagyon nehéz sorozat, mert egy rajzfilmfigurákból álló, sokak által - pl. a SW rajongó, nem gyerekek vagy gyerekkel rendelkezők körében - korábban nem ismert, könyvekben vagy még ott se látott szereplőkből kell kitölteni egy jól megírt cirka 10 részt úgy, hogy korábban egy hasonló próbálkozás, a minden nem elvakult SW rajongó számára is ismert Obi-Vannak se nagyon sikerült.
Tehát, lehet jó egy sorozat, ha jó a forgatókönyv, a dramaturgia, a casting, és lehet qurva szar, még ha hatalmas hype is előzi meg.
Régen nagy rajongója voltam az SWnek.Azt hittem, hogy nem sokan vagyunk SW rajongók ! Kellemes csalódás!
Régen nagy rajongója voltam az SWnek.
Aztán az új mozifilmek teljesen kiábrándítottak. A Zsivány 1 tetszett, de csak kivételnek tartottam és a vak botos embertől hülyét kaptam. De az Andor nagggyon bejött!
Többször is megnéztem a sorozatot.
Most már mindent értek!Valaki -rajtam kívül- nézi/te a Downton Abbey-t?
Van az 5.évad utolsó +6.évad első részében egy szürke kocsi, aminek rohadtul nem tudok rájönni a típusára.
Idegesít.
Tudja valaki?
Nekem nagyon tetszik a SW látványvilága, igyekszem megnézni a filmeket és sorozataikat, bár egy kicsit most el vagyok maradva. A filmes furcsaságok azért felkeltik a figyelmemet, mint ahogy másoknak is.Amúgy az Ahsoka sorozat kapcsán egy jó tanács azoknak akik még nem kezdték el nézni.
A sorozat első része nem az Ahsoka 1. A sorozat első része a Mandalóri S2E5-ben van (ha jól emlékszem), ugyanis innen indul a történet.
Szóval az Ahsoka sorozat első része, igazából a második....
Spoiler veszély!
Mandalóris rész kíváló szamuráj film. A végén a párbaj:
A kard már kikapcsolt állapotban eset a vízbe és a ruha nem gyuladhatot ki, mivel részben mogotte volt, mikozben a kardot nem teljesen vertikálisan tartotta, amit más szemszogbol szépen látni.Égető kérdés lett most számomra, hogy felforralja-e a vizet a bekapcsolt állapotba vízbeesett fénykard, vagy miért nem gyullad meg a ledobott ruhája.
Annyira szamurajos, ha jol hallottam meg Zatoichit is megemlitik benneAmúgy nézi valaki az Ashoka sorozatot?
Eddig egész jó kis szamurájos életérzés van benne.
Persze van egy két semmit mondó tölteték rész, de 6-ból 3 rész egész jó volt, a másik 3 meg nem volt rossz.
Ez a mai világban egész jó eredmény nálam.
Biztos nem.Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
Kínai háborús vígjáték. A japán katonák igen bénák benne. Lehet nevetgélni.
Nagyon remélem hogy nem baszták el a wokeal az lgbtqi vel meg a blaclivesmatter szarral.
Nagyon szeretem ezt az időszakot, a színészekre sem lehet panasz, kíváncsian várom
Vagy Gaspard Ulliel. Ha már francia gyökerűt keresünk aki még Napoleonnak is kinéz.Engem továbbra is piszkosul zavar, hogy Napoleon 23(!) éves volt, amikor Toulon ostrománál hírnevet szerzett, 27, amikor Joséphinnel házasságot kötött, és 51 éves, amikor Szent Ilonán meghalt.
Ehhez képest a 49 éves Joaquin Phoenix játsza el, akit bár nagyon bírok, de ehhez a szerephez egyszerűen túl öreg, kb. a Gladiátor helyett / idején kellett volna ezt eljátszania. Inkább Timothée Chalamet kellett volna erre a szerepre...