teljesitményben meg kb az F14+AIM54 párost hozta-
Mondjuk az F-14-en nem volt PESA radar, meg nem tudott annyi ideig szuperszónikusan repülni, de oda se neki
Tagadják-mig az F14 Mirage F1 és MiG21 általi lelövését meg elismerik......
Talán mert a Mirage F1 siker látóhatáron belül volt, így amit a fotógéppuska rögzít az bizonyítható.
MIG-25 találat meg BVR volt....
82ben löttek le elösször F15+Sparrow párossal MiG25öst.....Iráni F14 győzelmeket nem tekintem igazoltnak,bár egy részük valószinüleg igaz.De mint irtam,ez a háború nagyon bizonytalan,hogy mi igaz,mi nem.
Ez meg nem érinti azt a valóságot, amit az öbölháborúról írtam.
E mellet az F-14-nek több igazolt győzelme is van a MIG-25 ellen, de szinte mindegyik a felderítő változat ellen.
Ezek repültek be Irán fölé, ezeket néha el tudták fogni az AIM-54-el.
Maga a lezuhanás ténye ismert,"csak" a körülmények homályosak
MiG23ok egyébként aknatelepitő bevetésen voltak,légiharc rakéta nem volt rajtuk.
Ezt remélem azért nem hiszed el....
Pakisztáni határ mellet, ahol volt már F-16 betörés és szovjet géplelövés, békésen aknázgatnak önvédelmi fegyver nélkül a MIG-23-asok
Igen, ha bárki kérdezi nem volt rajtuk rakéta, az F-16-osok meg egymást lőtték le. Biztos ami biztos.
Nem a fenét nem számoltak.Ruszki gépeken lófasz EW nem volt akkoriban az USAF gépeihez képest.
Nem is a szovjet vadászok feladata volt az EW hanem kísérőké. Voltak dedikált EW gépeik nem kis számban. Tessék utána nézni