Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
fip7
Szerintem aki modern Leopardot vasárol nem DM33-at vesz hozzá.A lengyelek meg kapták a harckocsiaikat nem nagyon válogathattak.Abban is biztos vagyok,hogy a nyugati üzemeltetők nagy része nem DM33-al bohóckodik.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy nem éppen szerencsés az egyik oldali legújabb csúcstechnikát (mitha azon az oldalon más sem lenne, csak a legújabb fejlesztés) a másik oldal 30-40 éves technikájával elméletben összeereszteni és abból alkotni véleményt.
laiki
Nyilván nem cserélik le teljesen de biztos vagyok benne,hogy egy háború esetén előkerülne a legújabb és az is 100%,hogy a békeidőben ellőt DM33 készletet nem DM33-al pótolják hanem mindig az aktuális legújabbal.
Arra meg tényleg nehéz mit mondani, hogy egy szintre teszed a T-72B3-at és a T-90MSZ-t. Ja. Az oroszok viccből fejlesztgettek pár évtizeden keresztül és a T-90MSZ tulajdonképpen átfestett T-72B3. Csakis így lehet. Az oroszok kifejlesztetek egy új típust (még csak nem is az elsőt a T-72 után), meg annak a korszerűsített változatát, azért, hogy a 80-as évek Leo-2A4-ese, (ami az első T-90-es fejlesztésekor is ismert volt, gyártották és tervezési alap volt a leküzdése) megegye reggelire. Hogy is lehetne másként?
gigabiga
Én meg azt,hogy Jézus a vízen járt...Csak ez senkit nem érdekel.
laiki
háborúk nem egyik napról a másikra lesznek aki háborúzni akar az felkészül.
<blockquote>Arra meg tényleg nehéz mit mondani, hogy egy szintre teszed a T-72B3-at és a T-90MSZ-t. Ja. Az oroszok viccből fejlesztgettek pár évtizeden keresztül és a T-90MSZ tulajdonképpen átfestett T-72B3. Csakis így lehet. Az oroszok kifejlesztetek egy új típust (még csak nem is az elsőt a T-72 után), meg annak a korszerűsített változatát, azért, hogy a 80-as évek Leo-2A4-ese, (ami az első T-90-es fejlesztésekor is ismert volt, gyártották és tervezési alap volt a leküzdése) megegye reggelire. Hogy is lehetne másként?
T-72B3-ról és T-90MS-ről beszélünk mind a kettőben Sosna U van.
<blockquote rel="dudi">T-72B3-ról és T-90MS-ről beszélünk mind a kettőben Sosna U van.