Koszi…
Nem hiszem, szerintem itt csak arrol volt szo, hogy mind be volt szarva, egy sem volt tokos es szedte ossze oket. A nagyjabol ertelmes egyetlen lehetoseguket elbaltaztak es onnantol mar vege volt, besuppedtek, egyikben sem volt batorsag es kraft.
Mondhattok barmit, a kikepzes, pontosabban a jo kikepzes fontos, de b*szhatod, ha nem tudod hasznalni a tanultakat es berogzult dolgokat egy eles helyzetben. Arrol nem is beszelve, hogy nem a kikepzes onmagaban igen keves, ha nincs kurazsi es fejben nem vagy ott. A haborukban a jol kikepzett es extrem tokos, fasza gyerekeknek osztogattak Medal of Honorokat, Ritterkreuzokat es hasonlo csinossagokat nem a huuuudebetartokmindenszabalytkikepzett faszkalapoknak. Olvastal tucat szemelyes tortenetet katonakrol, szerintem ezt latod te is. Nem egy esetben a kurazsi es halalt leszaro vakmeroseg mentett meg embereket, szakaszokat, szazadokat vagy dontott el egy csatat nem pedig a kikepzes es szabalyok.
En azt gondolom itt is a sracoknak oda kellett volna rakniuk magukat, foleg mert amugy minden mindegy volt mar. De errol, mint latod itt is megoszlanak a velemenyek, Dudi ult volna 6-8 percet az embereivel mig kibasszak, en inkabb doglottem volna meg 1-2 perc mulva egy zsakkal a kezemben, de megprobalom… Hat ez van kerlek.
Azt pedig, hogy ezek a hk-k mindket oldal eseteben miert gyalogsag nelkul szedolognek… en azt gondolom amit mar irtam, ez ilyen ukran-orosz specialitas es tulajdonkeppen erthetetlen.