Belgorodot megint lövik...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mint mondottam volt,az Orosz Föderáció a(z európai) fehér ember utolsó menedéke,ideje felszállni az utolsó vonatra,mielőtt nélkülünk megy el.
Én kifizetem neked a teljes árú vonatjegyet (akár dublin-vlagyivosztok) csak üljél már fel arra a vonatra, próbáld ki a szíved szottyantását !
Jajj, ha menne akkor a hanyatló Nyugat felé venné az irányt! Nem hülye, hogy egy rosszabb helyre menjen ha már megy (bár én abba is beszállnék)!Én kifizetem neked a teljes árú vonatjegyet (akár dublin-vlagyivosztok) csak üljél már fel arra a vonatra, próbáld ki a szíved szottyantását !
Segítek még! A nyugat liberalizált szabályozása a kábítószer fogyasztás kapcsán... Kanadában, Torontóban például annyira elszállt a helyzet, hogy sok közpark tele van ott sátorozó fogyasztókkal és a rendőr már a heroinistával is csak annyira foglalkozik, hogy figyelmezteti, nehogy túllője magát, mert akkor jöhetnek halottszemlére, stb. Míg a munkás és más dolgos emberek a belüket kidolgozzák a tisztes megélhetésért, addig a sok drogost - mikor a lakosság már panaszkodik a parkok állapota miatt - az állam pénzén szállodákba költöztetik! Remélem az ilyen és hasonló hülyeségekbe előbb-utóbb belefárad a fejlett nyugati demokráciák társadalma és gazdasága. Az idiotizmus nem ismer határokat! Egyre több életképtelen, haszontalan embert termelnek és tartanak el, miközben a produktív lakosság létszáma csökken és terheik nőnek.
CSAK PRÍMA NEMZETKÖZI HÍREK: (fájdalmas, 18+)
Zelenski a szakadék "szélén" áll: "Putyin megeszi az EU-NATO-t reggelire Ukrajna bukása után"
Az ukrán elnök minden reményét elvesztette – írja közvetve a The Economist
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra figyelmeztette Európát és a NATO-t, hogy ha Ukrajna elveszíti az Oroszországgal vívott háborút, Vlagyimir Putyin moszkvai vezető egyre közelebb terjeszti háborúit a Nyugathoz, és „megeszi” vacsorára.
Zelenszkij interjúja tegnap, hétfőn jelent meg a The Economist magazinban, és érdekes szavakat tartalmazott Kijev vezetőjétől. Zelenszkij egyebek mellett kijelentette: hamis az az elképzelés, hogy Moszkva nyeri meg az orosz-ukrán háborút, hiszen valójában Oroszország súlyos veszteségeket szenved a csatatéren.
Figyelj, esetleg nekem egy Bécs-Maldív-szigetek jegy?Én kifizetem neked a teljes árú vonatjegyet (akár dublin-vlagyivosztok) csak üljél már fel arra a vonatra, próbáld ki a szíved szottyantását !
2023 Január 10. Soledar eleste ha jól emlékszem. Technikailag Bakhmut ostroma nem kezdődhetett meg ezelőtt. A vége pedig Május 20.-a körül volt, kb 130 nap összesen. Avgyejevka inkább egy klasszikus adok-kapok "stalemate" ahol most az oroszok dominálnak, de volt már másképpen is. Van aki október 10 re teszi a nagyobb orosz támadások kezdetét ezen a ponton. Én korábbra mondanám.Tényként állítom, hogy tovább tartott az oroszoknak a fentemlített két város ostroma, mint a dicsőséges ukrán tavaszi offenzíva.
Most akkor akkor Oroszország megeszi a nyugatot vacsorára vagy az egy hamis elképzelés,hogy Moszkva nyeri meg az orosz-ukrán háborút, hiszen valójában Oroszország súlyos veszteségeket szenved a csatatéren.
Mert a kettő együtt nem megy.
Vagy én vagyok ideológiailag ennyire képzetlen?
Ez egy hamis információ, amit leírtál. Európa legnagyobb mecsetje a csecsenföldi Saliban található.Moszkvában van Európa legnagyobb mecsetje
Ismerek olyan személyeket, akik kábszereztek vagy gyaníthatóan most is anyagozhatnak.
Pontosan illik rájuk, amit munkahelyem egyik, sajnos már csak néhai igazságügyi neurológusa mondogatott nekem, amikor munkafeladatként őt szállítottam.
Ezek a személyek öntörvényűekké, önfejűekké, kiszámíthatatlanná válnak. Morális értékrendeket, gátakat nem értenek és nem alkalmazkodnak hozzájuk, nem is érdekli őket, semmiképpen nem tartják magukra nézve kötelezőnek.
Munkájukra és pillanatnyi viselkedésükre, hozzáállásukra egyáltalán nem lehet számítani, pontosabban csak annyira, hogy erre lehet számítani...
Felelősségérzetük nincs, önérzetük annál nagyobb. (Az egyik nekitolatott a szabályosan parkoló munkahelyi autómnak, erről kamerafelvétel van.
Mindent kitalált, csakhogy a nyilvánvaló felelősségét relativizálja és okozónak tüntessen fel.
Mondtam neki a felvétel megtekintésekor, hogy előfordul ilyen; benézted:
- Én nem nézek be!
Azóta nem köszön nekem és kelletlenül fogadja a (légy különb mottó szerint) köszönésem.
Nem is áll velem szóba - mondjuk nekem csak jobb így...)
A normális közösségeket - amikor már van velük tapasztalat - viselkedésükkel bomlasztják, motivációjukat apránként szétverik.
Rendre logikátlan döntéseket hoznak, azokhoz mániákusan ragaszkodnak.
A normális emberek inkább rájuk hagyják a viselkedésüket, tűrik a devianciáikat, csak hogy megússzák a hangulatváltozásaikat, modortalan viselkedésüket, dührohamaikat, a velük való esetleges konfliktust..
Csakhogy ezzel még inkább lovat adnak alájuk...
Miért írtam ezt le?
Mert egy ilyen alak több tucat emberből álló közösségeket is lejjebb tud morálisan süllyeszteni.
Lappangva viszont (közlekedési helyzetek, közösségi terek interakciói) a közmorált is erodálják.
S akkor most gondoljunk bele, hogy mi történik azzal a társadalommal, ahol ezek a szerek bármilyen kis mértékben is elérhetővé válnak, mi több, legalizálják, s ahol ezeknek a hatása az utcákon látható hétköznapi jelenséggé válnak.
Látjuk a videókról az USA-ból pl.
Ezeknek a társadalmaknak vége, mint a botnak, mert az alkohollal ellentétben a kábítószer használatból nincs valamilyen mértékű agyi regeneráció.
Ezek az alakok azzal teszik a legnagyobb szívességet a társadalomnak, ha utódok nélkül aranylövéssel mihamarabb kiiktatják magukat a társadalomból (s remélem, hogy itt nincs senkinek szerette, hozzátartozója, aki érintett lenne).
.
Dőlt betűkkel általam jelezve:
.
Most akkor akkor Oroszország megeszi a nyugatot vacsorára vagy az egy hamis elképzelés,hogy Moszkva nyeri meg az orosz-ukrán háborút, hiszen valójában Oroszország súlyos veszteségeket szenved a csatatéren.
Mert a kettő együtt nem megy.
Vagy én vagyok ideológiailag ennyire képzetlen?
Nem a repjegy a legdrágább a Maldí szigeteken. Ha ott ragadsz Male-ban, még sört sem kapsz, nemhogy egyéb alkoholt. Kurva meleg, kurva nagy páratartalom, stb. Csak, hogy tudd mit kérsz. Kérjél egy évre szállást mondjuk Kanifushi szegetére. Atmosphere Kanifushi Maldives https://maps.app.goo.gl/mKgMyAK5ZXCfETu59?g_st=ic.Figyelj, esetleg nekem egy Bécs-Maldív-szigetek jegy?
Tuzephez kepest nagyot szólt, bár a hungarocell tud jól égni...A görög ipse videója alapján elég jól azonosítható mi lehetett a célpont.
maps
Azért én a Bajkal tóhoz elmennek, nekem is kifizetitek?Én kifizetem neked a teljes árú vonatjegyet (akár dublin-vlagyivosztok) csak üljél már fel arra a vonatra, próbáld ki a szíved szottyantását !
Kilőtték az oroszok? - Igen kilőtték. Becsabódott abba a lakóházba Kijevben? - Igen becsapódott.Csak a hazug ukrán propaganda állítja ezt és amit a kretének átvesznek. Oroszok nem lőnek direktben lakóházakat. A videókon látni, hogy lelőtt rakéta maradványok vagy légvédelmi rakéta maradványok csapódnak be. Ha egy 500kg-os robbanótöltettel ellátott rakéta csapódna egy lakóházba, az részben összedőlne. Még az ukrán katonai tudósítók is tagadták, hogy lakóházakat lőttek volna az oroszok.Akkor miről beszélünk?
A görög ipse videója alapján elég jól azonosítható mi lehetett a célpont.
maps
Biolaborban haltak meg, ugye?⚠️Az Egyesült Államok sürgősen légvédelmi rakétákat szállít Ukrajnának, és evakuálja a sebesülteket
A TG csatornái a FlightRadar24 navigációs portál adataira és különböző „saját forrásokra” hivatkozva írnak erről. Ezen adatok szerint egy C-130 Hercules amerikai katonai szállító repülőgép közeledik a lengyel rzeszowi repülőterhez.
Harkovból és Odesszából pedig a ma Ukrajnában megsérült NATO-katonákat aktívan szállítják romániai kórházakba későbbi evakuálás céljából.
A következő adatok szerepelnek: 27 lengyel, három brit, 9 cseh, 12 litván. Emellett holnap egy külön repülőgép veszi fel további 21 NATO-tiszt holttestét, akik meghaltak.
Telegram
t.me
igazából nem is kell semmilyen hírforrást nézni,elég itt a HTKA fórumon megnézni a szánalmas vergődésedet,amikor úgy viselkedtek mint valami hülyegyerek napközisek az óvoda ukrán csoportjában .. ez igazol kb minden orosz "propagandát" .. ugyanolyan szerencsétlen nímand vagy mint Rácz Bandi ,bár az sem lepne meg ha te magad lennél Rácz András
olyan szépen megmagyarázzátok azt a nulla teljesítményt .. rárepültök az ukrán mesemondó propagandára mint gyöngytyúk a meleg takonyra ..
nincs kényszersorozás (erőszakos mozgósítás,mielőtt a másik féleszű megint beleállna és oldalakon keresztül fosná a semmit .. ) az erről szóló videókban biztos a moszkvai állami bábszínház színészei statisztálnak
nem soroznak be fogyatékosokat .. jaja az a szerencsétlen Down-kóros biztos valami atomfizikus volt
vagy testi fogyatékosokat sem sorozzák be ,mint ahogyan az ujjatlan férfi is biztosan valami kurva híres ukrán orgonista vagy zongoraművész lehetett ..
ember olyan vakok vagytok hogy hozzátok képest Stevie Wonder Sólyomszem !!
de persze ha már felnéz az ember a "hálóra" lát ilyen dolgokat is amikor telibevágják a "Majak" üzemet Kijevben .. azokkal a raksikkal,amiről a pudingfejű britek azt állították,hogy régenkifogytakeblőleazoroszok illetve képteleneklegyártaniönmaguktólmerttudatlanmuzsikok
tudod kis "barátom" egyáltalán nem mindegy az emberek életszínvonala,mert a romló életszinvonal szokott kormányokat buktatni .. csak szólok .. bár teljesen felesleges volt leírni,mert annyi fogalmatlan vagy hogy hozzád képest az atomvillanás egy orbitális fekete lyuk
de majd megírod,hogy ezt is a "Mosfilm" stúdió animátorai készítették és szemenszedett hazugság ..
https://vk.com/upolnomochen?z=video-57264056_456267665/5db82c56d7312c3456/pl_wall_-57264056
további jó álmodozást haver .. de szar lesz majd felébredned addig is mentél ignorra ..
Tényként állítom, hogy tovább tartott az oroszoknak a fentemlített két város ostroma, mint a dicsőséges ukrán tavaszi offenzíva.
⚠️Az Egyesült Államok sürgősen légvédelmi rakétákat szállít Ukrajnának, és evakuálja a sebesülteket
A TG csatornái a FlightRadar24 navigációs portál adataira és különböző „saját forrásokra” hivatkozva írnak erről. Ezen adatok szerint egy C-130 Hercules amerikai katonai szállító repülőgép közeledik a lengyel rzeszowi repülőterhez.
Harkovból és Odesszából pedig a ma Ukrajnában megsérült NATO-katonákat aktívan szállítják romániai kórházakba későbbi evakuálás céljából.
A következő adatok szerepelnek: 27 lengyel, három brit, 9 cseh, 12 litván. Emellett holnap egy külön repülőgép veszi fel további 21 NATO-tiszt holttestét, akik meghaltak.
Telegram
t.me