Kislány, te melyik mozit nézted?2014-ben támadta meg először Oroszország Ukrajnát.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kislány, te melyik mozit nézted?2014-ben támadta meg először Oroszország Ukrajnát.
Szerintem hasonló okból.A másikon viszont kétszer van ugyanaz a tűz és a felső vezetékek is be vannak másolva fejjel lefelé.
Keresd vissza, hogy én mit gondolok a nyugati támogatás miértjéről, ha megvan, akkor intézd ahhoz a kérdésed akihez való.Akkor elárulták ezek a gaz nyugatiak a dicsőséges Ukrajnát?!!
Áruló orosz ügynökök mindenhol nyugaton?!
Ezt tudna a nyugat, azt tudna a nyugat, csak pont nem akarja valamiért megmutatni, pedig nyakig beleálltak az elejétől fogva a szavak szintjén, hihető!!!
Dudi, amit látsz, jelenleg ennyit tud a nyugat, ígér, feltüzel, ott hagy a szarban! Tanulj más hülyeségéből, még lehet neked is időben jöhet az ébredés! Afganisztán, Ukrajna! Nézz és láss!
Hogy ne csináljanak segget a szájukból? Hogy ne válljanak totálisan közröhely tárgyává a geopolitikai színtéren? Mert ez így azért nem csak arcvesztés, de már most látszik hogy szorulnak vissza pl. a franciák Afrikából, az US a közel keletről, ez dollárosíthatóan is nagyon fáj pl. az EU-nak, US-t sem tisztelik már mindenhol.Keresd vissza, hogy én mit gondolok a nyugati támogatás miértjéről, ha megvan, akkor intézd ahhoz a kérdésed akihez való.
Aegítek, nem ennyit tud a nyugat, csak mondj egyetlen okot arra, hogy miért kéne hadigazdaságra váltaniuk? Az oroszok is csak majd egy év háború után váltottak...
Ja, a zöld emberkék a sötétben spawnoltak.Kislány, te melyik mozit nézted?Javaslom sürgősen fordulj vmi szemészorvoshoz, mer ezt a hályogot már lehet, hogy csak kezelni lehet, megszüntetni nem...
Fölösleges hetente beraknod ezt a videót, értettük elsőre is, tavalyi videóknál keress már frissebbeket amúgy.....Érthetetlen, miért mászkalnak így egyedul és védtelenul az orosz harckocsik:
Vótmá' elsőnek oroszok rakták ki a videót, ellenkező címmel, ráadásul a hk is ukri....Fogócska a harckocsi korul:
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem attól jött volna el a III. Vh., hogy a NATO országok több fegyvert gyártottak volna, mint a muszka, hanem attól, hogy bemennek Ukrajnába, főleg az USA, mert az már szemtől szembeni harc lett volna és egyik fél sem hagyta volna abba, mert az a vereségével lett volna egyenlő, így lévén atomhatalmak, bevetették volna az atomfegyvereket is.Nem feltétlen. Az nem eredményezett volna III.vh-t, hogyha a nyugat is átáll olyan hadigazdaságra mint az oroszok, ezzel együtt sokkal több technikát ad át amit magának modernebbekkel pótol amit a megnövelt volumenű gyártás tudna fedezni rövid időn belül.
Legyen inkább mindenki Magyarország-párti: ez a háború semmi jót nem hozott nekünk, szóval hagyják már abba, elég nagy f@szság volt elkezdeni is.
Szóval megfogtalak.Az ukrán és az orosz egy nép. Nem szerintem hanem putyin szerint. Akkor viszont hogyan lehetett népirtás? Saját magukat gyilkolták?
Én Magyarország párti vagyok. Ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy ami Magyarországnak jó, azt szeretném megtartani, ami nem jó, azt pedig elvetni.Legyen inkább mindenki Magyarország-párti: ez a háború semmi jót nem hozott nekünk, szóval hagyják már abba, elég nagy f@szság volt elkezdeni is.
Pontosítom a hozzászólásodat. Nem az oroszokért kell a lábatokat, életeteket adni, hanem a jenkikért, hiszen Magyarország a NATO katonai blokkban van,ahol amerika parancsol. Tehát a helyes kérdés amerikáért ki akar meghalni? Sokaknak nem jut el az agyáig, hogy amerikának a kis, jelentéktelen közép-európai államok polgárai,katonái csak másodrangú emberek,akik az első vonalban fognak harcolni- futni a tankok után, mögöttük az amerikaiak...szerintem itt a többség magyarpárti, legtöbbje nem is adná életét karját lábát Oroszországért. Én biztos nem.
De valyon az itteni ukránpártiak mint @mindenen kívül @meszike91 etc, ők vajon odaadnák életüket végtagjukat az ukránokért mint sok agyatlan szerencsvadász, zsoldos, önkéntes tette.
Komoly a kérdés, tessék válaszolni.
Sőt, talán akkor sem, ha Ukrajna betartja a Minszk1 és MInszk2-t, ugye?Csak szólok, hogy aláírt és német-francia koalíció által garantált szerződésekről beszélünk, amiket - mint később kiderült - eszük ágában sem volt betartani. Ez neked kislány semmit sem mond?
![]()
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..