[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 179
17 711
113
Az euromajdan volt az ami az orosz bábot elsöpörte, de teljesen oroszellenessé a Krím megszállása és a donbaszi háború tette az ukránokat.
Meszike , a hozzászólásod sok sebből vérzik, de csak ezt veszem elő..
Te milyen orosz bábról mesélsz? (legjobb esetben két kapura játszott, de a dollár jobban vonzotta - mint a rubelben kapott jutalék)

Ha orosz báb lett volna - az egész Majdani Forradalmi Játékok szervezőbizottsága már Gulágszerű táborozásra lett volna beutalva 2013 novemberében, pld mikor engedélyeztették a Játékokhoz szükséges terület kiutalását, kettős 24-órás kommandós sorfallal körülvéve, lezárva stb.
Egy demokratikus , független államban ez egy elvárható normális intézkedés a hatalom erőszakos megdöntésére nyiltan, a dollár erejét fegyverként felhasználó szervezkedők ellen.. Ez a fegyver - a Játékok végén még halálos áldozatokat is követelt.. Felelősségre vonás?

de teljesen oroszellenessé a Krím megszállása és a donbaszi háború tette az ukránokat.

Akkor miért nem költözött ki az ukrán nemzet Krimről, a 2014-es népszavazás után? Mert ők is úgy gondolják, hogy krimi, ott született lakosként - ők a hazájukhoz hűek - de az nem Kievhez kötödik, mint az ajándékozás előtt , sem.. És az ott élő oroszok nem molesztálják őket a kötelező oroszzá való átalakulással, betiltva az ukrán nyelvet és gondolkozást.. Igaz ez nekem ott nem volt feltünő - mert a Herszonból származó házigazdáim is oroszul beszéltek, még otthon, egymás között is, de sanda gyanúm h ukránok voltak -de ez annyira lényegtelen kérdés volt még Majdankodás előtt.. Ott ez még Hruscsov előtti ősi időkig visszanyúlva sem volt divat. Krimen és Dombaszban is orosz volt az túlnyomó részt ott élő ember..

A dombaszi ukránok is megmentőként kezelték az oroszokat - mert eltörölték az ott élő lakosság túlnyomó részét sanyargató ukrán banki hiteleket - pld.