Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ajj,nem sikerült az előbb.vk.com/video29045227_168396068?hd=-1&t=5s
Igen. Ők már akkor GRU voltak, amikor a KGB még NKVD.Valamit tudhatnak azok ott a denevéres logó mögött.
Katonákra is szükség van, nem lehet mindenki árufeltöltő a Tescóban - vagy sebész. Arról már nem is beszélve, hogy ezek az emberek az életüket teszik kockára azért, hogy mások biztonságban dolgozhassanak úgy, hogy közben nem is tudják, kinek és mit köszönhetnek.2: Pláne! Nekem ne halmozza az ezirányú tapasztalatát! Bezzeg a munkával kapcsolatosat azt meg nem halmozza, mi?! Mikor leérettségiztem már többet dolgoztam mint ezek közül a k*csögarcúak közül (legyen akármelyik oldalon, ebben a történetben min. 80% az arányuk) szerintem bármelyik gépesített huligán, pedig akkor még csak diákmunkáim voltak!
A felső a gárda kitüntetés, a jobb alsó talán a vörös zászló (kétlem, hogy napjainkban ilyesmit osztogatnának), a bal alsót nem tudom kivenni.Azok ott milyen kitüntetések?
Bocsi, akkor félreértettem, így tökéletesen egyetértünk. (Egyébként már a válasz írása közben bíztam benne, hogy félreértettelek. )cinikus
Én nem is rájuk gondoltam, hanem a molotov-koktélos csajok-szerű alakokra. Ahogy én látom ezekből egyre több van. Ezeket fegyverzi fel boldog-boldogtalan, egyenruhát kapnak, amitől iszonyatosan megnő az önbizalmuk, ezzel egyenes arányban csökken az ítélőképességük. Fegyvert éleslőszert még és nesze neked ennyi volt az én alapból pacifista világszemléletem.
Szóval nem a katonát/hírszerzőt/rendőrt sérelmezem.
Bocsi, akkor félreértettem, így tökéletesen egyetértünk. (Egyébként már a válasz írása közben bíztam benne, hogy félreértettelek. )
A felső a gárda kitüntetés, a jobb alsó talán a vörös zászló (kétlem, hogy napjainkban ilyesmit osztogatnának), a bal alsót nem tudom kivenni.<blockquote rel="antigonosz">Azok ott milyen kitüntetések?
Azaz, a vörös csillag lesz az! Ezekből bárhol, bármikor veszel egy kilót bagóért. Mondjuk az ürge nem tűnik tininek, szóval ő lehet, hogy ő még hivatalosan kapta.Az alsó vörös csillag...
Az ilyenek vagy az ehhez hasonlók hazánk bolhapiacain is gyakori vendégek, mondhatni tonnaszámra .
Azonnal guríts le valamit, a dehidratáció nagyon veszélyes! DDZsír, akkor örörmbódottá. Nyolcadik napja nem iszom azért írok ilyen félreérthetően.
Csak félek amúgy, hogy ha itt egy országgal keletre kitör a szarvihar, az átcsap hozzánk is, de már a szele is gáz lenne nekünk, olyan gyenge lábakon álló országban élünk. Mert tuti nem ússzuk meg a következményeket. Hofi is megmondta, hogy ide minden begyűrűzik. Még a begyűrűzés is.
Nem tudom, még nem bannoltak, pedig néha nálam is rohadtul rezeghet a léc GrGly-nél, mert néha nem bírom ki, hogy ne szóljak be, ha valaki nagyon nem fér a bőrébe.Kapok értesítét a bannról?
boki
És ezeket a harcosokat ki irányítja, hová tartoznak? A legtöbben katonaviseltek, komoly tapasztalatokkal, nem? Nem úgy kötődnek ezek is az FSZB/SZVR/GRU-hoz, mint a PMC-k nyugatabbra...?
Mert ha én valamelyik orosz 3-4 betűs szervezet döntéshozója lennék, biztos nem hagynék ki ilyen ziccert. Még szabadabban is alkalmazhatók, mint bármelyik magánbiztonsági, hiszen tényleg no hivatalos kapcsolat.