Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ajj,nem sikerült az előbb.vk.com/video29045227_168396068?hd=-1&t=5s
.
.
Igen. Ők már akkor GRU voltak, amikor a KGB még NKVD.Valamit tudhatnak azok ott a denevéres logó mögött.

Katonákra is szükség van, nem lehet mindenki árufeltöltő a Tescóban - vagy sebész. Arról már nem is beszélve, hogy ezek az emberek az életüket teszik kockára azért, hogy mások biztonságban dolgozhassanak úgy, hogy közben nem is tudják, kinek és mit köszönhetnek.2: Pláne! Nekem ne halmozza az ezirányú tapasztalatát! Bezzeg a munkával kapcsolatosat azt meg nem halmozza, mi?! Mikor leérettségiztem már többet dolgoztam mint ezek közül a k*csögarcúak közül (legyen akármelyik oldalon, ebben a történetben min. 80% az arányuk) szerintem bármelyik gépesített huligán, pedig akkor még csak diákmunkáim voltak!

A felső a gárda kitüntetés, a jobb alsó talán a vörös zászló (kétlem, hogy napjainkban ilyesmit osztogatnának), a bal alsót nem tudom kivenni.Azok ott milyen kitüntetések?
![]()
Bocsi, akkor félreértettem, így tökéletesen egyetértünk. (Egyébként már a válasz írása közben bíztam benne, hogy félreértettelek.cinikus
Én nem is rájuk gondoltam, hanem a molotov-koktélos csajok-szerű alakokra. Ahogy én látom ezekből egyre több van. Ezeket fegyverzi fel boldog-boldogtalan, egyenruhát kapnak, amitől iszonyatosan megnő az önbizalmuk, ezzel egyenes arányban csökken az ítélőképességük. Fegyvert éleslőszert még és nesze neked ennyi volt az én alapból pacifista világszemléletem.
Szóval nem a katonát/hírszerzőt/rendőrt sérelmezem.
)Bocsi, akkor félreértettem, így tökéletesen egyetértünk. (Egyébként már a válasz írása közben bíztam benne, hogy félreértettelek.![]()
)
A felső a gárda kitüntetés, a jobb alsó talán a vörös zászló (kétlem, hogy napjainkban ilyesmit osztogatnának), a bal alsót nem tudom kivenni.<blockquote rel="antigonosz">Azok ott milyen kitüntetések?
![]()
.Azaz, a vörös csillag lesz az!Az alsó vörös csillag...
Az ilyenek vagy az ehhez hasonlók hazánk bolhapiacain is gyakori vendégek, mondhatni tonnaszámra.
Ezekből bárhol, bármikor veszel egy kilót bagóért. Mondjuk az ürge nem tűnik tininek, szóval ő lehet, hogy ő még hivatalosan kapta.Azonnal guríts le valamit, a dehidratáció nagyon veszélyes!Zsír, akkor örörmbódottá. Nyolcadik napja nem iszom azért írok ilyen félreérthetően.
Csak félek amúgy, hogy ha itt egy országgal keletre kitör a szarvihar, az átcsap hozzánk is, de már a szele is gáz lenne nekünk, olyan gyenge lábakon álló országban élünk. Mert tuti nem ússzuk meg a következményeket. Hofi is megmondta, hogy ide minden begyűrűzik. Még a begyűrűzés is.
DDNem tudom, még nem bannoltak, pedig néha nálam is rohadtul rezeghet a léc GrGly-nél, mert néha nem bírom ki, hogy ne szóljak be, ha valaki nagyon nem fér a bőrébe.Kapok értesítét a bannról?

DDDboki
És ezeket a harcosokat ki irányítja, hová tartoznak? A legtöbben katonaviseltek, komoly tapasztalatokkal, nem? Nem úgy kötődnek ezek is az FSZB/SZVR/GRU-hoz, mint a PMC-k nyugatabbra...?
Mert ha én valamelyik orosz 3-4 betűs szervezet döntéshozója lennék, biztos nem hagynék ki ilyen ziccert. Még szabadabban is alkalmazhatók, mint bármelyik magánbiztonsági, hiszen tényleg no hivatalos kapcsolat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..