Gondoltam, mert percek mentek el, hogy tegeljem, de nem sikerült. De gondoltam, hátha én vagyok a béna.Filter valamiért pihenőidőt kapott
Pedig most -is- jó lenne, ha tudna mondani rá valamit. Bár a világon semmi nem változna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondoltam, mert percek mentek el, hogy tegeljem, de nem sikerült. De gondoltam, hátha én vagyok a béna.Filter valamiért pihenőidőt kapott
A volnovahai kórházban megsebesült külföldi zsoldosokat, mielőtt elhagyták volna a várost, lelőtték a sajátjaik, hogy ne tudjanak semmit mondani. Minden sebesültön - ellenőrzőtt lövés volt a halántékán vagy a fej hátsó részén.
DNR
VK | VK
vk.com
És hogy utaznak Kijevbe?Fiala jel s premiéry Polska a Slovinska do Kyjeva za prezidentem Zelenským - iDNES.cz
Do Kyjeva za prezidentem Volodymyrem Zelenským zamířil v úterý premiér Petr Fiala spolu s předsedy vlád Polska Mateuszem Morawieckim a Slovinska Janezem Janšou. Přijeli podpořit Ukrajinu, která se brání ruské vojenské agresi. Cílem návštěvy je podpořit suverenitu a nezávislost Ukrajiny celou...www.idnes.cz
Mennek a miniszterelnokok latogatoba.
Azt hinne az ember hogy ezt majd akkor irjak meg mikor mar otthon vannak...
Állítólag szubmuníciós harci rész volt rajta, azért ilyen nagy a pusztítás.A Tocska darabjai...érdekes...ekkora volt a repeszhatás, hogy ilyen viszonylag nyílt területen addig elszálltak hogy ennyien meghaltak? Vagy csak a hajtómű darabjai ide pottyantak, és a robbanófej máshova?
Leleményesség Lv 100
Nem gondolnám, hogy egy ilyen próbálkozást a NATO nem leplezne le nagyon rövid időn belül...Több helyen is olvastam, hogy az ukránok megrendeznek egy orosznak látszó támadást valamelyik nato tagországon, hogy bevonják a natot a háborúba. Mivelhogy úgyis rühellik a pofánkat, nem csodálkoznék, ha az a tagállam Magyarország lenne.
Az a TU141-es drón is gyanús miért Magyarország irányába repült.
Nem hiszem hogy avgr lenne. Inkább 40mm CTG. Kosz hogy a saját szakmámban okosabb vagy ))Olyan közelről biztos, hogy nem.
Az egy becsapódó aknagránát. Aknavetőknél is van legkisebb lőtávolság, ami közepesnél olyan 80-100m között szokott lenni... de én nem értek hozzá, majd valaki kijavít...
Alighanem az Iskander K-ra giondolt a költő,ami egy CM
Több helyen is olvastam, hogy az ukránok megrendeznek egy orosznak látszó támadást valamelyik nato tagországon, hogy bevonják a natot a háborúba. Mivelhogy úgyis rühellik a pofánkat, nem csodálkoznék, ha az a tagállam Magyarország lenne.
Az a TU141-es drón is gyanús miért Magyarország irányába repült.
No, tehát hogy most van-e, az nyilván más tészta, mikor indult a mutatvány, VOLT! Tényszerűen! Az USA-n kívül hirtelen olyan nagyon sok ország nekem nem ugrik be a világon, amelyik ennél komolyabb - összetettebb - légvédelemmel rendelkezik, mint az Ukrán volt, szarásig voltak Sz-300/BUK/Tunguska/és mindenféle keleti-nyugati Manpadsal. S az elejétől mentek a helikopterek, folyamatosan!Azért azzal a retegzett légvédelemmel vitatkoznék, mindenhol a Manpads veszélyről olvasok,a maradék S-300-t az ukránok minden bizonnyal féltve óvják és eddig a Buk-l kapcsolatban sem jelent meg sok híradás az ukrán híradásokban, D DK nem biztos, hogy van még nagyobb mennyiség a Manpads-l nál komolyabb légvédelmi rendszerekből....
Orosz kézre került a kórház ? Mert ha igen, akkor ismét 50-50 % hogy ki lőtte le őket. Háború van kérem.
Dekommunizáció!Itt mi történik?
Igen,lehet.Iszkanderről,mármint a rakétárol, lehet ilyeneket olvasni.Ráadásul az Iszkander nem egy sima ballisztikus pályán repül,de a részleteket nem tudom. @molnibalage szaktudását kérdezd (valaki meg szoljon @Hpasp -nak,hogy az ő tudására is szükség lenne)Lehet, bár akkor SHORAD ellen van értelme a végfázisban kidobni. Különben hamar lemaradna, de használhat ilyet BM is, akkor ballisztikus pályán megy a robbanófej mellett megzavarva az elhárítást.
ha azt a provokációt az ukránok szervezik akkor azt a nato szerveziNem gondolnám, hogy egy ilyen próbálkozást a NATO nem leplezne le nagyon rövid időn belül...