W
Wilson
Guest
Így néz ki most Iprin városa , utcán fekvő halott civilekkel.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
+ orosz börtönökben.Az orosz szélsőjobb jelentős része száműzetésben él Nyugaton, vagy éppen az ukránok oldalán harcol.
nem tök mindegy már ki kezdte? de most komolyan. mostmár az kell számítson ki nyeri meg. ki mit nyer?Ne felejtsd azt az alapvető dolgot, hogy nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hanem Oroszország Ukrajnát,mindent dolgot ami Ukrajnában jelenleg történik szerintem ennek az alapvető ténynek figyelembevételével kell szemlélni...
ukrajnának annyit kellett vólna tennie még a nyáron is. hoyg elismeri krimet meg a 2 szakadár (területet) nem is a komplett megyéket...Ukrajna elejét tudta volna venni az inváziónak. Be kellett volna tartani Minszk II-t meg nem fenyegetőzni atombombával.
az egyenruhákat elnézve nekem inkább az örmény-azeri háborúból valónak tűnik ez a videó ..Azok ott anyák, apák fiai. Azok az anyák, apák meg fognak roppanni.
és még mindig a legdurvább ebben az egészben, hogy a háború a 20-45%ban oroszok lakta vidéken dúl. Mariupol lakosságának 45% orosz volt! Oroszok ölnek oroszokat. Oroszok, orosz tüzérség öl orosz gyerekeket. Orosz nőket. Orosz tüzérség rombolja a földig az oroszok lakásait, házait.
Putyin az Oroszok mészárosa.
Stier Gábor valóban felkészült az orosz témában, és elég objektíven is szokott fogalmazni (szerintem), természetesen nem mindig, mindenben van igaza.Moszkva tér?
Média: Nagy-Britannia azt fontolgatja, hogy több fegyvert ad át Ukrajnának, Johnson több halálos fegyvert kér
2022. MÁRCIUS 30., SZERDA, 06:05
A brit kormány azt fontolgatja, hogy több fegyvert biztosít Ukrajnának, mivel az orosz háború természete megváltozott...
Forrás : A Times angol kormány
Részletek : Megjegyzendő, hogy Sir Tony Radakin admirális, a védelmi vezérkari főnök tájékoztatót tartott a minisztereknek, mondván, hogy a háború "hagyományosabbá" vált, mivel Ukrajna az orosz erők visszaszorítása helyett pozíciók megtartására és terület visszaszerzésére vált.
Azt mondta, Nagy-Britannia ekkor "új szakaszba" lép Ukrajna támogatásában.
A Times egyik forrása szerint "az ukrán hadsereg nemcsak nagy városokat tart, hanem visszavonulásra kényszeríti az oroszokat. Ezzel együtt a támogatásunknak is változnia kell".
Boris Johnson brit miniszterelnök azt mondta a minisztereknek, hogy "halálosabb" katonai segítséget akar nyújtani Ukrajnának, miközben Vlagyimir Putyin orosz elnök "erősebben próbál csapni".
A kormány jelenleg azt mérlegeli, hogy milyen katonai felszerelést lehet biztosítani.
Nem vagyok a csapat tagja, de humanitárisu segítséget nemzetközi jogi, és erkölcsi kötelességünk is nyújtani. Nem gondolom, hogy megérdemelnék, sem mint állam, és valószínűleg többségükben egyénenként sem, de nem az én dolgom ítélni felettük.Vajon miért kéne nekünk, a helyi magyarokon kívül bárkin is segíteni Ukrajnában? Tartozunk nekik bármivel?
Én meg azt gondolom, hogy megtehetnénk, hogy csak a kárpátaljaiakon segítünk. Még csak azt se kell mondanunk, hogy a magyarokon, köthetnénk egyszerűen a régióhoz.Nem vagyok a csapat tagja, de humanitárisu segítséget nemzetközi jogi, és erkölcsi kötelességünk is nyújtani. Nem gondolom, hogy megérdemelnék, sem mint állam, és valószínűleg többségükben egyénenként sem, de nem az én dolgom ítélni felettük.
Próbálnak mindent blokkolni(nem az oroszok), hogy az emberek ne tudjanak információkhoz jutni...Már mobilról is csak reggel megy a vk.