torsen
<blockquote rel="torsen">Érdekes,hogy Ti hisztek ezeknek, legyen az orosz vagy ukrán! Engem az rendít meg, amikor matt részeg "hazafi" egy halott gyerek (80 volt a gépen!!!!!) maciját mutogatja, miközben "hős" társai hullákat rabolnak ki! Képzeljetek, ha a Ti hozzátartozóitok/gyerekeitek lennének! Bicskanyitogató banda, akár orosz, akár ukrán... Nem hiszem, hogy nagy köztük a különbség! És még van aki keleti nyitásról beszél,,, Nem volt elég 40 évig elviselni őket????? Ijesztőek tudnak lenni egyesek...Memória?????
Én nem emlékszem rá, hogy nagyon nagy problémát okoztak volna az itt lévő szovjet katonák, amit el kellet volna viselni.
Pl. volt egy közlekedési baleset, az orosz kiskatona volt a hibás (kisodródott a kanyarban), teljesen maga alatt volt. A magyar vezető meghalt, egy félbe hagyott házzal, gyerekekkel. A szovjetek pikk-pakkra felhúzták a házat és a kártérítést lehet, hogy még most is fizetik...
Az amerikai őrmester Taszáron a magyar századossal akarta vitetni a cuccát, mert Ő jenki. Ki ki hogy áll a dolgokhoz.
</blockquote>
Én speciel, ahogy nézem a kelet-ukrajnai orosz (és ukrán) lakosság (civilek, nők, idősek, gyerekek) szenvedéseit, arra gondolok, hogy akár az én hozzátartozóim is lehetnének!
Nemcsak a maláj repülő 300 utasa volt ember! A kelet-ukrajnaiak is azok, sőt, a szerencsétlen besorozott ukránok is emberek...
és igen, az ő esetükben is arra gondolok, hogy akár az én hozzátartozóim is lehetnének!