W
Wilson
Guest
Utána néztem, hogy véget vessünk ezeknek a pletykáknak...Tudtommal volt Cloutiernek twitter fiókja, és posztolt is oda, még azután is, hogy kijött a hír, hogy elfogták.
Valaki kért geolokációs koordinátákat tőle, és aztmondta, hogy ilyenekkel kapcsolatban keressen meg valami hivatalt..
Ezt a saját szememmel láttam.
Azóta nem találom Twitteren az ő profilját. Esetleg ránézhetnél Te is, Wilson, hátha találsz.
Ezt a profilt találtam:
2011-ben regelték, de most full üres.. Elég hivatalosnak tűnik, mert ha nem az lenne/nem az övé lett volna, akkor a névhasználat miatt már leszedték volna. Nagyon-nagyon érdekes....
Április 5-én a törökországi Izmirben volt....Így aztán nehezen foghatták el Mariupolban....
46. SZÁRAZföldi MŰVELETEK MUNKACSOPORT Büszkék vagyunk rá, hogy a NATO Szövetséges Szárazföldi Parancsnoksága ismét otthont ad a LOWG-nak a törökországi Izmirben. 24 szövetséges nemzet, négy partnerország képviselői, valamint a NATO Parancsnoksági és Erői Szervezetének tagjai jelenleg a szárazföldi hadviselés jövőbeli kihívásaival küzdenek megbeszéléseken, együttműködésen és a szárazföldi doktrína fejlesztésén keresztül. Terveink közvetlenül érintik fiatal csapatainkat szerte a világon – a legjobbat köszönhetjük nekik. A KATONÁÉRT! A Szövetséges Hatalmak Európai Legfelsőbb Parancsnoksága (SHAPE) A NATO Szövetséges Szárazföldi Parancsnoksága, Michael Quinn
LTG Roger Cloutier on LinkedIn: 46TH LAND OPERATIONS WORKING GROUP Proud to have NATO Allied Land | 42 comments
46TH LAND OPERATIONS WORKING GROUP Proud to have NATO Allied Land Command host the LOWG in Izmir, Turkey once again. Representatives of 24 allied nations... 42 comments on LinkedIn
web.archive.org